Muistatko Cats -musikaalin? Näyttelijä muistelee produktiota: ”Luulin, että se muuttaa maailman”

Cats

Kaikki ei aina suju suunnitelmien mukaan.

Movie Web uutisoi, kuinka vuoden vaihteessa karmaisseen ja huvittaneen, Tom Hooperin ohjaaman Cats -musikaalin näyttelijä Jason Derulo edelleen muistelee elokuvaa.

Derulo on pääasialliselta ammatiltaan muusikko, joten hän kertoo pohtineensa jonkin aikaa mikä olisi paras keino osallistua myös elokuvabisnekseen.

”Pähkäilin pitkään sitä, mikä olisi täydellinen ensimmäinen rooli. Cats ruksasi kaikki kohdat. Tähtiloisteisempaa roolitusta saa hakea, kunnioitetumpaa ohjaajaa ei saa kuin Oscar-voittajan, ja Rum Tum Tugger on merkittävimpiä rooleja, muistiin jäävä klassikkomusikaalissa.”

Hän myöntää, että traileri jätti hänelle hyvän maun suuhun. ”Minusta se näytti uskomattomalta. Tiedän, että jotkut jotka sen näkivät olivat kauhuissaan, mutta itse sain kylmiä väreitä! Luulin, että se muuttaa maailman.”

Derulo uskoo, että suurin ongelma oli siinä, että Hooper oli mustasukkainen produktiostaan. ”Ongelma elokuvan kanssa oli se, että Tom Hooper päätti, ettei halunnut ketään alkuperäisestä musikaalista osalliseksi. Koko juttu oli naurettava”, hän muistelee.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut