Pitihän se arvata: Hugh Jackmanin ja Ryan Reynoldsin välisen vihanpidon syy on kaunis nainen

Trollaten ja trullaten, miehet ne vain jatkavat.

17.4.2020 22:03

Tätä on pohdittu jo pitkään. Miksi ihmeessä Hugh Jackman ja Ryan Reynolds naljailee tosilleen?

Nyt se paljastui.

Jackman kertoi The Daily Beastille vihanpidon syyn olevan kaunis nainen. Nimittäin Scarlett Johansson.

Reynolds oli Johanssonin kanssa naimisissa vuodesta 2008 vuoteen 2011. Jackman oli samaan aikaan Johanssonin hyvä ystävä.

Näin kaikki alkoi.

– Tutustuin Reynoldsiin Wolverinen kuvauksissa. Minulla oli tapana nälviä hänelle, koska olin Scarlettin todella läheinen ystävä ja Scarlett oli juuri nainut Ryanin. Sanoinkin Ryanille heti ensimmäisenä päivänä kuvauksissa, että hänen on parasta käyttäytyä hyvin, sillä minä seuraan hänen jokaista liikettään.

– Tämän jälkeen rupesimme ärsyttämään ja kiusaaman toisiamme. Lopulta leikkimielinen vihanpito johti Deadpooliin, ja siihen, kuinka hän alkoi jäynäämään minua internetissä. Hän pyrkii manipuloimaan minua sosiaalisen median kautta.

Viimeisin trollaus tuli viime viikonloppuna Reynoldsilta. Hän käski Jackmanin vaimon ”pärjäilemään”, kun he ovat kahdestaan karanteenissa. Eiväthän he ole olleet naimisissa kuin vasta 24 vuotta. Hughmanilla on jo kosto mielessä, mutta ei paljastanut mitä on luvassa.

– Yritän keskittää kostotoimenpiteiden suunnittelemisen vain viiteen tuntiin päivässä. Olen huomannut, että kostonhimo muuttuu pian melko epäterveeksi, mikäli sitä murehtii yli viisi tuntia päivässä. Viisi tuntia on kuitenkin vielä tervettä ja se pitää minut voimakkaana sekä valmiina kaikkeen mahdolliseen.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia