Muistatko Oscar-gaalan sensaation, turisti Garyn Chicagosta? Pääsi vankilasta vain kolme päivää ennen gaalaa – Lehdet lynkkasivat gaalan jälkeen

Kaikki ei ole miltä näyttää.

31.8.2018 16:00
Vuoden 2017 Oscar-gaalassa nipullinen turisteja marssitettiin Dolby Theatreen kesken palkintoseremonian. Yksi muistettavimmista hetkistä ehkä olikin se kun ”Gary from Chicago”, eli Gary Alan Coe, ja hänen kihlattunsa vannoivat valansa Denzel Washingtonille.

Hollywood Reporter otti selvää missä Gary on tänään. Muutama päivä Oscareiden jälkeen lehdet alkoivat kirjoitella kirkuvia otsikoita. Vain muutamaa päivää ennen Oscareita, Gary vapautui 20-vuoden vankilatuomiostaan. Yksi syy vangitsemiselle oli raiskausyritys. Kun hän oli kärsinyt linnatuomionsa, tuntui kohtuuttomalta kun lehdet alkavat julkisesti vielä lyödä häntä.

”En pyytänyt päästä Oscareihin. Pidin huolta omista asioistani ja kävelin kadulla”, Gary sanoo. Hän lisää: ”Katsokaa mitä tapahtui Harvey Weinsteinille! Selvisikin, että tyypit todella korkeilla paikoilla on niitä joita olisi pitänyt tarkkailla, ei jotakuta pientä mustaa kaveria joka on viettänyt viimeiset 20 vuotta vankilassa!”

Entä hänen kihlattunsa? No, liitto ei kestänyt kovin pitkään, sillä Oscareiden jälkeen suhde kesti viikon verran. Nyt Gary on kuitenkin löytänyt uuden kihlatun. Kaikkea hyvää heille.

Lisää luettavaa