Muistatko vielä supermalli-näyttelijä Elizabeth Hurleyn? Tältä 58 vuotta täyttänyt ikinuori tähti näyttää nyt

Tunnettu muun muassa Austin Powerseista.

11.6.2023 05:45

10. kesäkuuta 58 vuotta täyttänyt malli-näyttelijä Elizabeth Hurley vaikuttaa olevan immuuni vanhenemiselle – niin nuorekkaalle hän edelleen näyttää. Tähti on paitsi yksi kaikkien aikojen tunnetuimpia supermalleja, niin tunnettu myös elokuvista.

Ensimmäisen kerran hänet nähtiin valkokankaalla jo vuonna 1987 elokuvassa nimeltä Aria. Hänellä oli rooli myös 90-luvun Austin Powers -elokuvissa sekä monissa muissa leffoissa. Hänen ensimmäinen ison budjetin rooli oli elokuvassa Passenger 57 (1992).

Vuosina 2014-2016 hän esitti kuningatarta The Royals -sarjassa, ja hänellä on ollut viime vuosinakin rooleja tasaiseen tahtiin. Viimeisin on jouluelokuvassa Christmas in the Caribbean (2022), ja hänet nähtiin myös kahdessa muussa joululeffassa Christmas in Paradise (2022) ja Father Christmas Is Back (2021). Ne kaikki saivat valitettavasti huonon vastaanoton.

Hurley kertoi vuoden 2022 marraskuussa näyttelemisestä Matthew Perryn (Frendit) kanssa romanttisessa komediassa Saran suloinen kosto (2002). Se ei mennyt kovin hyvin, koska Perry taisteli tuolloin addiktion kanssa.

Matthew Perry ja Elizabeth Hurley elokuvassa Saran suloinen kosto (2002).

– Ollakseni rehellinen, hänen kanssaan työskentely tuolloin oli painajaista, ja kuten nyt on tiedossa, kuvaukset keskeytettiin hänen riippuvuutensa vuoksi.

– Olimme ylivoimaisen esteen edessä, ja meidän kaikkien piti istua jonkin aikaa kotona pyöritellen peukaloitamme, Hurley paljasti.

Hän kuitenkin sanoi, että hänellä oli myös ”erittäin hyviä muistoja” Perrystä.

Seuraavaksi Hurleylta on tulossa rooli trillerissä Strictly Confidential. Tarinassa nainen löytää itsensä viettelyn, kaksinaamaisuuden ja petoksen maailmasta. Samalla hän yrittää paljastaa mysteerin parhaan ystävänsä itsemurhan takana.

Alla listattuna triviatietoja Hurleysta.

Hän on Victoria Beckhamin ja David Beckhamin poikien Brooklynin ja Romeon kummi.

Hurley väittää, ettei ole katsonut televisiota vuoden 1979 jälkeen.

Hän on eläinrakas, ja Hurleylla onkin viisi koiraa – kolme labradoria ja kaksi cockerspanielia. Lisäksi hänellä on seuranaan vielä kaksi alpakkaa.

Elizabeth Hurley on Instagramissa. Alla hänen jakamiaan julkaisuja.

Lue myös: Oscar-voittaja Helen Hunt täytti pyöreät 60 vuotta – tältä takavuosien suosikkitähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Yahoo, Wikipedia, IMDb

Lisää luettavaa