Muistatko Villi Vonkka -festivaalin, joka sai lapset itkemään ja poliisit paikalle? Suosikkikoomikko on tehnyt parodiabiisin ankeasta näyttelijästä

Tämä oli hauska pläjäys.

24.6.2024 10:01

Moni muistaa Glasgow’ssa järjestetyn Villi Vonkka -festivaalin, jota mainostettiin unohtumattomaksi. Willy Wonka Experiencen piti olla immersiivinen spektaakkeli, mutta 40 eurolla vieraat pääsivätkin ankeasti sisustettuun varastotilaan, josta hupi oli kaukana.

Lapset itkivät ja paikalle kutsuttiin lopulta poliisi. Esiintyjät olivat saaneet käsiinsä tekoälyn kirjoittaman käsikirjoituksen, eikä missään ollut mitään järkeä. Sadat ihmiset maksoivat lipuista noin 40 euroa.

Nyt Garfunkel and Oates -yhtyeen toinen puolisko, Riki Lindhome, on tehnyt kappaleen I Coulda Gone to Law School, joka on määrä esittää Edinburghissa elokuussa Willy’s Candy Spectacular: A Musical Parody -luennassa.

Kappaleessa Umppa Lumppa -esiintyjäksi palkattu näyttelijä kyseenalaistaa elämänvalintojaan. ”Kappale on kaikille heille, joista on tullut tai jotka haluavat tulla näyttelijöiksi. Kun näin Kristy Petersonin naaman, tajusin, että olen ollut samassa paikassa. Me kaikki olemme”, Lindhome kommentoi.

Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia