Murhavälineet eivät päädy vielä pöytälaatikkoon: Netflixin hittijännäri You uusittiin neljännelle kaudelle

Mahtavia uutisia!

Netflix tutustutti katsojansa hurmaavaan sekä murhaavaan Joe Goldbergiin (Penn Badgley) loppuvuodesta 2018 You-draamatrillerin myötä. Sarjan ensimmäistä kautta katsottiinkin ensimmäisen kuukautensa aikana yli 43 miljoonassa ja toista kautta 54 miljoonassa kotitaloudessa. Kolmannen kauden voi siis senkin olettaa tavoittavan sievoisen määrän katsojia huomisesta 15. lokakuuta lähtien. Netflix ei kuitenkaan malttanut odottaa näkevänsä yleisön konkreettisia reaktioita uuden kauden sisältöön, vaan julkisti eilen illalla uusineensa Youn jo myös neljännelle tuotantokaudelle.

Badgley kertoi medialle, että hänen isäksi tulemisensa teki Joen näyttelemisestä hankalaa sarjan uusimmalla kaudella. Hän sai esikoispoikansa vaimonsa Domino Kirken kanssa elokuussa 2020 ja on kokenut isyyden keveänä ja iloisena asiana – päinvastoin kuin hänen roolihahmonsa Youssa. Hän kuvailee Joen suhtautumista vanhemmuuteen ”haudanvakavan pakkomielteisenä”. Nähtäväksi jää kuinka sarjamurhaaja lopulta sopeutuu tähän uuteen elämäntilanteeseensa ja millaisessa mielentilassa hän oikein suuntaakaan tulevan neljännen tuotantokauden kuvioihin.

Youn kymmenjaksoinen kolmas tuotantokausi saapuu Netflixiin huomenna perjantaina 15. lokakuuta. Neljännen kauden julkaisuajankohta ei ole vielä selvillä.

Alla katsaus tulevaan sisältöön.

YouTube video

Lähde: Popbuzz

Aiheeseen liittyvät jutut