Myös rakastetun animaatiosarjan ääninäyttelijänä toiminutta tv-tuottajaa syytetään epäammattimaisesta käytöksestä

Tuotantoyhtiö antoi potkut.

30.3.2021 14:01

Tuotantoyhtiö Warner Bros. Television reagoi kovalla kädellä sen lakisarjan tuottajana toimineen Greg Spottiswoodin saamiin syytteisiin. Kaksi tuotantokautta All Rise -nimistä lakidraamaa tehnyt Spottiswood joutui tutkinnan kohteeksi ja sai potkut, kun hänen väitettiin käyttäytyneen epäammattimaisesti sarjan käsikirjoittajien huoneessa.

Myös kymmenissä tv-rooleissa, mukaan lukien rakastetun Babar-norsun seikkailujen ääninäyttelijänä ja Kuumassa piirissä, esiintynyt Spottiswood on toiminut pitkään tuottajan ja luojan ominaisuudessa useissa tv-sarjoissa. All Risen lisäksi näihin lukeutuvat sairaaladraama Remedy ja etsiväsarja King. Nyt Spottiswoodin tulevaisuus alalla näyttää kuitenkin hyvin epävarmalta, sillä potkujen saannin ohella häntä edustanut agenttitoimisto on ilmoittanut lopettavansa yhteistyön hänen kanssaan.

Spottiswoodin on kerrottu ottaneen yhteen jo All Risen ensimmmäisen tuotantokauden aikana sen muiden käsikirjoittajien kanssa. Kiista liittyi siihen, kuinka sarjassa kuvattiin ei-valkoihoisia hahmoja. Yhteenoton jälkeen peräti viisi sarjan käsikirjoittajista irtisanoutui.

 

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa