Nähdäänkö Dwayne ”The Rock” Johnsonin, Gal Gadotin ja Ryan Reynoldsin tulevassa Netflixin toimintarainassa myös Tom Cruise?

Uutta Netflixin originaalituotantoa.

27.6.2020 16:31

Netflix on sysäämässä taas jättisumman rahaa tulevaan tprojektiinsa. Red Notice -nimiseen leffan on jo palkattu Dwayne ”The Rock” Johnson, Gal Gadot ja Ryan Reynolds. Nyt pikkulinnut kvisertävät, että leffaan haluttaisiin myös Tom Cruise.

Cruise palkattaisiin ilmeisesti tekemään jonkinlainen cameo-esiintyminen, jonka jälkeen miekkosen rooli kasvaisi suuremmaksi jatko-osassa. Olisiko Cruise siis elokuvien pääpahis?

Red Noticen on käsikirjoittanut ja sen ohjaa Rawson Marshall Thurber, jonka meriitteihin kuuluvat Central Intelligence ja Skyscraper, joten mitään erityisen lupaavaa ei sen pohjalta ole ainakaan tiedossa.

Elokuvan juonikuvioista on paljastettu sen verran, että Johnsonin hahmo jahtaa taidevarasta, jota myös Interpol etsii. Interpol antaa maailman halutuimmille rikollisille niin sanotun Red Noticen, siitä elokuvan nimi.

Johnson esittää maailman parasta rikollisten metsästäjää, Gadot on maailman paras taidevaras ja Reynolds on maailman paras huijari.

Kuvausten piti käynnistyä tammikuussa 2020. Uudesta kuvausaikataulusta ei ole vielä tietoa.

Lähde: Geektyrant

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa