Leonardo DiCaprio puolitti palkkionsa Quentin Tarantinon takia – mistään pikkurahasta ei silti ole kyse

Ei hätää, Hollywood-tähdet eivät näe nälkää.

Leonardo DiCaprio on tyytynyt puolittamaan tyypillisen palkkionsa päästäkseen mukaan Quentin Tarantinon Once Upon a Time in Hollywood -elokuvaan, kertoo Varietyn tuore juttu.

Mistään pennosista ei kuitenkaan puhuta, sillä DiCaprio kerää isommista elokuvistaan 20 miljoonan dollarin palkkapusseja. Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan ole varma katsojamagneetti – ohjaajastaan ja tähdistään huolimatta – joten näyttelijän on tyytyminen 10 miljoonan dollarin palkkioon. Variety kertoo DiCaprion olleen niin ihastunut Tarantinon uuteen käsikirjoitukseen, että hän oli valmis tiputtamaan palkkionsa pienempään luokkaan.

Jutusta selviää myös lukuisten muiden näyttelijöiden palkkiot näiden menneistä ja tulevista projekteista. Käsittämättömin saattaa hyvinkin olla Robert Downey Jr:n 15-minuuttinen Spider-Man: Homecoming -rooli, josta tähti tienasi huimat 10 miljoonaa dollaria. Daniel Craig ja Dwayne Johnson ovat odotetusti listan kärjessä 25 miljoonan dollarin palkkioillaan Bond 25 ja Red Notice -elokuvista.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut