Näin Amber Heard reagoi tuomioon – julkaisi tiedotteen

AOP

Valamiehistön ja asianosaisten kova urakka on ohi.

Päivitetty korvaussummia 1.6.2022 kello 23:56.

Johnny Deppin ja Amber Heardin välinen kunnianloukkausoikeudenkäynti on lopulta päättynyt. Valamiehet tulivat 13 tunnin pohdinnan jälkeen lopputulokseen, että Amber Heard syyllistyi Johnny Deppin kunnianloukkaukseen.

Heard julkaisi jo tiedotteen koskien tuomiota:

”Tänään tuntemani pettymys on sanoinkuvaamatonta. Sydämeni on särkynyt siitä, ettei todisteiden vuori riittänyt ex-mieheni suhteettoman suurta valtaa ja vaikutusvaltaa vastaan.

Olen vielä enemmän pettynyt siihen, mitä tämä tuomio merkitsee muille naisille. Se on takaisku. Tuomio siirtää kelloa taaksepäin aikaan, kun julki tullut nainen saatettiin julkiseen häpeään ja häntä nöyryytettiin. Tämä sotii sitä ajatusta vastaan, että naisiin kohdistuva väkivalta on otettava vakavasti.

Uskon, että Johnnyn asianajajat saivat valamiehistön sivuuttamaan avainasemassa olleen sananvapauden, ja jättämään huomiotta niin vakuuttavat todisteet, joilla voitimme Britanniassa.

Olen surullinen, että hävisin tämän oikeusjutun. Mutta vieläkin surullisempaa on, että vaikutan menettäneeni oikeuden, jonka luulin minulla amerikkalaisena olevan – puhua vapaasti ja avoimesti.”

Oikeudessa päätettiin, että Heardin täytyy maksaa Deppille 10 miljoonaa dollaria kunnianloukkauksesta ja lisäksi 350 000 dollaria rangaistuskorvauksia. Myös Deppin täytyy maksaa kahden miljoonan korvaukset Heardille herjauksesta, joka tapahtui Deppin asianajaja Adam Waldmanin toimesta.

Waldman sanoi Daily Mailille Heardin yrittäneen huijausta, kun Heard soitti poliisit Deppin ja Heardin asuntoon vuonna 2016. Valamiehistö katsoi Waldmanin lausunnon olleen herjaava ja tehty pahantahtoisesti.

Episodi seuraa oikeudenkäynnin jälkimaininkeja lähipäivien aikana. Lue myös: Näin Amber Heard hurmasi Johnny Deppin – ”Se tuntui liian hyvältä ollakseen totta” – Episodi.fi

Lähde: NBC, LA Mag

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut