Nakustuntti vai ei? Mitä sanoo Emilia Clarke uusimmasta Game of Thronesin osasta

Ian McShane, Lovejoynakin tunnettu brittinäyttelijä, väitti jokin aika sitten, että Game of Thrones on pelkkiä tissejä ja lohikäärmeitä. Mitäköhän mieltä McShane olisi lohikäärmeiden äidin nakuilusta?

16.5.2016 22:15

Viimeisimmässä jaksossa tapahtuu eräs todella kuuma kohtaus, jossa Daenerys (Clarke) seisoo liekkimeressä palvojiensa edessä. ”Se on niin jännittävä, se saa minut kihelmöimään”, Clarke hehkutti kohtausta Entertainment Weeklyn haastattelussa.

”Minulla on jokaisella kaudella ainakin yksi kylmäävä kohtaus. Unohdan aina, että minulla on ässä hihassani ja voitan sen takia”, Clarke kertoo.

”Haluan muistuttaa katsojia, että edellisellä kerralla riisuin vaatteet kolmannella kaudella. Siitä on jo aikaa. Nyt on meneillään kuudes kausi. Olen oikeasti onnellinen siitä, että sanoin kohtaukselle kyllä. Se ei ole mikään nakustuntti, se olen minä”, Clarke paljastaa EW:n haastattelussa.

Jos muistatte, niin Cersei Lannisteria näyttelevä Lena Headey käytti viime kauden lopulla omassa nakukohtauksessaan niin sanottua body doublea. Siitä nousi myös pienimuotoinen internetkohu.

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa