Nämä näyttelijät tukevat Donald Trumpia – Joukoissa Oscar-voittaja ja muita suosikkinäyttelijöitä

Diili

Vaali lähestyy.

On vähemmän yllättävää, että demokraattipuolueen ehdokas Joe Biden on saanut lähes koko Hollywoodin taakseen. Myös lukuisat republikaanit ovat ilmaisseet kannattavansa Bidenia istuvan presidentti Donald Trumpin sijaan.

Trumpilla on kuitenkin omat kannattajansa. Hänen leirissään on muun muassa Oscar-voittaja Jon Voight, joka muistetaan sellaisista klassikkoelokuvista, kuin Syvä joki ja Keskiyön cowboy. Voight on puhunut julkisuudessa jo vuosia Trumpin puolesta.

Toinen nimekäs näyttelijä listalla on James Woods, joka on nähty muun muassa Videodromessa, Suuressa gangsterisodassa, Casinossa, Salvadorissa ja tv-sarjassa Polttouhrit. Myös Frasier -tähti Kelsey Grammer tukee Trumpia.

Die Hardissa, Mika Kaurismäen Amazonissa ja 007 Lupa tappaa -elokuvissa nähty Robert Davi, Teräsmieheni ja Usko tai älä -sarjan Dean Cain, Clueless -tähti Stacey Dash, koomikko Roseanne Barr, näyttelijä Kirstie Alley, Greyn anatomia -näyttelijä Isaiah Washington ja näyttelijä Randy Quaid kannattavat myös istuvaa presidenttiä.

Trumpia kannattaa myös näyttelijä Stephen Baldwin. Hänen veljensä Alec Baldwin sen sijaan on kiihkeä Trumpin vastustaja. Jonkinlaista listaa lähteineen on luettavissa Wikipediasta. Presidentinvaali käydään 3.–4.11., tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa.

Aiheeseen liittyvät jutut