Nämä tähdet kieltäytyivät roolista Marvel-elokuvassa

Mestari

Monille näyttelijöille esiintyminen supersankarielokuvassa saattaa olla portti supertähteyteen, mutta jotkut silti kieltäytyvät kunniasta. What Culture keräsi listallisen näyttelijöitä, jotka syystä tai toisesta jättivät Marvel-elokuvan väliin.

1. Olivia Wilde

Hylkäsi roolin Guardians Of The Galaxy -elokuvassa. Hänen roolinsa olisi ollut Thanoksen tytär Gamora, mutta Wilde kieltäytyi tuntemattomasta syystä. Hänen paikkansa otti Zoe Saldana.

2. Alec Baldwin

Baldwinin piti näytellä tuntematonta pahista joko Captain America: The Winter Soldier tai Guardians Of The Galaxy -elokuvassa. Marvelin aikataulu ei sopinut tähdelle, sillä hänen vaimonsa oli raskaana kuvausten aikaan.

3. Mads Mikkelsen

Mikkelsenille tarjottiin mustien haltijoiden johtajan, Malekithin roolia Thor: The Dark World -elokuvassa. Mikkelsen joutui kieltäytymään aikatauluongelmien vuoksi. Hannibal-tv-sarja esti tähden Marvel-seikkailun.

4. Rachel McAdams

Näyttelijän piti alunperin esittää Pepper Pottsia Iron Man -elokuvassa Gwyneth Paltrowin sijaan. Hän ei kuitenkaan ole kovinkaan kiinnostunut blockbuster-elokuvista, joten hän kieltäytyi. Teki Iron Manin sijaan State of Play ja The Time Traveler’s Wife -elokuvat.

5. Jessica Chastain

Chastainille ei kelvannut rooli Ant-Man elokuvassa. Hän olisi esittänyt Hank Pymin tytärtä Hopea. Chastain kuitenkin järkeili, että saa vain yhden mahdollisuuden esiintyä supersankarielokuvassa, eikä halua silloin esittää tylsää siviiliä.

6. Mel Gibson

Gibson on ollut epäsuosiossa Hollywoodissa sen jälkeen, kun hän puhui ei niin mairittelevaan sävyyn juutalaisista. Marvel kuitenkin tarjosi hänelle roolia Thor-elokuvasta, mutta se ei kelvannut Gibsonille. Hän olisi esittänyt Thorin isää, mutta lopulta roolin vei Anthony Hopkins. Gibson ei selittänyt asiasta muuta kuin: ”En tehnyt sitä.”

7. Joaquin Phoenix

Marvel tarjosi Phoenixille roolia Stephen Strangena tulevasta Doctor Strange -elokuvasta. Phoenix on ylistänyt Marvel-universumia, muttei lopulta halunnut kuitenkaan esiintyä siinä. Phoenix sanoi Marvel-elokuvien käsikirjoituksista vähemmän mairittelevaan sävyyn näin: ”Olen lukenut joitain niistä käsikirjoituksista ja 75 prosenttia niiden sisällöstä on kuvailua jonkin asteroidin liitämisestä avaruudessa.”

Lähde: What Culture

Aiheeseen liittyvät jutut