Nämä suosikkinäyttelijät melkein esittivät Jokeria

Batmanin arkkivihollinen Jokeri on populaarikulttuurin suosituimpia konnia. Virnuilevaa psykopaattia on esittänyt elokuvissa ikimuistoisesti Jack Nicholson ja Heath Ledger. Ensi vuonna Jared Leto tulkitsee hahmoa Suicide Squad -elokuvassa.

Looper-sivusto on tehnyt mielenkiintoisen artikkelin Jokerista ja listasi näyttelijöitä, jotka jossain vaiheessa melkein esittivät ikonista konnaa.

Ryan Gosling

Suicide Squadin ohjaaja David Ayer halusi Goslingin esittämään Jokeria. Tuntemattomista syistä Gosling kieltäytyi, ja Jared Leto lopulta päätyi esittämään hahmoa.

Robin Williams

Edesmenneelle Robin Williamsille tarjottiin Jokerin roolia Tim Burtonin vuonna 1989 ilmestyneessä Batman-elokuvassa. Williams oli Burtonin toinen suosikki rooliin Jack Nicholsonin jälkeen, joka kieltäytyi roolista aluksi. Nicholson kuitenkin muutti mielensä, ja Williams sai potkut.

Willem Dafoe

Dafoeta harkittiin Jokeriksi ennen roolin tarjoamista Nicholsonille. Häntä ei kuitenkaan rooliin lopulta valittu.

John Lithgow

John Lithgow oli myös harkintalistalla ja neuvotteli Jokerin roolista Tim Burtonin Batmania varten. Lithgow kuitenkin totesi, että hahmo ei olisi soveltunut hänelle.

Frank Sinatra

1960-luvulla ilmestynyt legendaarinen Batman-sarja houkutteli monia sen ajan suurimpia Hollywood-tähtiä esittämään viittaritarin vihollisia. Yksi näistä oli Frank Sinatra, joka oli erittäin kiinnostunut Jokerin esittämisestä. Cesar Romero kuitenkin roolitettiin ensin.

Sam Rockwell

Rockwell oli harkintalistalla Jokeriksi Christopher Nolanin Yön ritaria varten. Heath Ledger lopulta valittiin rooliin.

Adrien Brody

Brody oli myös yksi näyttelijöistä, joita harkittiin Jokeriksi Yön ritariin ennen Ledgerin valintaa. Brody on myös julkisesti sanonut olevansa kiinnostunut esittämään Jokeria tulevaisuudessa.

Lähde: Looper

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut