Hollywood-tähti kertoi miten menetti 16-vuotiaana neitsyytensä prostituoidulle: ”Aivoni olivat tulessa”

Nainen myös läpsäisi tulevaa tähteä.

13.1.2023 08:45

Breaking Badistakin tuttu näyttelijä Bryan Cranston avautui Conan O’Brienin haastattelussa ensimmäisestä seksikokemuksestaan. Se ei mennyt ihan nappiin.

Nykyisin 66-vuotias Cranston menetti neitsyytensä 1970-luvulla, kun hän oli vasta 16-vuotias. Hän matkusti tuolloin kahden ystävänsä kanssa Euroopassa.

Kolmikko päätyi jossain vaiheessa itävaltalaiseen ilotaloon, vaikka Cranston alkoi jänistämään. Hänen kaksi kaveriaan olivat ideasta varmempia. Cranstonkin kuitenkin oli mukana aikeissa.

– Odotin sitä todella innolla. Ja tietysti olin helvetin hermostunut – olin 16-vuotias, Cranston muisteli.

Kolmikon saapuessa Salzburgin punaisten lyhtyjen kadulle, hänen puolitoistavuotta vanhemmat ystävänsä menivät bordelliin. Cranson puolestaan ilmeisesti yritti luistaa tilanteesta sanoen: ”En usko, että toin tarpeeksi rahaa.”

Jossain vaiheessa nainen – jonka ikää Cranston ei osaa sanoa – tarttui häntä kädestä. Tähden mukaan sitä seurasi ”traumaattinen, hieno, innostava ja ikimuistoinen kokemus”. Cranstonin mielestä ”se oli tehtävä”.

– Istuin eteiseen, ja sitten tämä nainen tuli luokseni. Kaikki ovat vanhempia, kun on 16-vuotias, en osannut sanoa kuinka vanha hän oli. Hän tuli ja osoitti taskuihini, Cranston kertoi.

Tuleva näyttelijä yritti sanoa, ettei hänellä ollut tarpeeksi rahaa, mutta se ei auttanut. Hän otti esiin muutaman kolikon, jotka nainen nappasi, ja tarttui sitten Cranstonin käsiin.

Järkyttynyt Cranston toisteli mielessään ”voi luoja, voi luoja”. Lopulta he astuivat huoneeseen, jossa oli yhden hengen sänky, pesuallas ja roskakori. Siellä nainen osoitti tähden vaatteita, jotka Cranston otti pois ja ripusti huoneessa olleeseen koukkuun.

– Olin niin hermostunut, etten edes tuntenut mitään. Aivoni olivat tulessa, Cranston nauratti.

Näyttelijä muisteli jossain vaiheessa yrittäneensä koskea naisen rintaa, mutta hän läpsäisi käden pois.

O’Brien oli hämmentynyt Cranstonin rehellisestä tarinasta. Hän ei ollut pyytänyt näyttelijää kertomaan hurjasta kokemuksesta, mutta hän kertoi sen silti.

Cranstonilta on tulossa kaksi uutta elokuvaa. Toinen on Wes Andersonin ohjaama Asteroid City, ja toinen Matthew Vaughnin Argylle. Molemmissa leffoissa on vaikuttavat tähtikaartit.

Asteroid City on komiikkaa ja romantiikkaa sisältävä elokuva, jossa Junior Stargazer -tapahtumaa häiritsee maailmaa muuttava tapahtuma. Näyttelijöinä nähdään Cranstonin lisäksi Margot Robbie, Edward Norton, Tom Hanks, Hong Chau, Scarlett Johansson sekä Steve Carell.

Toimintaelokuva Argylle puolestaan kertoo maailman parhaasta vakoojasta Argyllesta, joka päätyy maailmanlaajuisen seikkailun keskelle. Cranstonin kollegoina Henry Cavill, Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Samuel L. Jackson, Catherine O’Hara, John Cena, Ariana DeBose, Rob Delaney sekä Dua Lipa. Alla video Cranstonin tarinasta.

Lähde: Metro, IMDb

Lisää luettavaa