Näyttelijä Kim Cattrall väittää tulleensa kiusatuksi – syynä kieltäytyminen elokuvasta

Laantuukohan vellonta lainkaan?

Sinkkuelämää-elokuvasarjan kolmas osa on aiheuttanut paljon otsikoita maailmalla – ehkäpä enemmän kuin mitä elokuva olisi saanut valmistuessaan. Kuohuntaa ja kohua on aiheuttanut Kim Cattrallin (Samantha) kieltäytyminen roolista kolmannessa osassa.

Cattrall antoi ymmärtää olleensa ongelmissa joidenkin tahojen kanssa aiheen tiimoilta. Hän on niin ikään antanut ymmärtää, että erityisesti Sarah Jessica Parkerin kanssa.

Cattrall nosti aiheen jälleen pinnalle. Hän väitti The Guardianin haastattelussa tulleensa kiusatuksi kieltäytymisensä vuoksi.

– Näyttelin Samantha Jonesia liiankin pitkään, koska rakastin Sinkkuelämää. Se oli niin monella tapaa siunaus, mutta toisen elokuvan jälkeen olin saanut tarpeekseni, Cattrall kertoi.

– En ymmärrä mikseivät he vain korvanneet minua toisella näyttelijällä, vaan sen sijaan tuhlasivat aikaa kiusaamalla. Ei tarkoittaa ei, näyttelijä ihmetteli.

Vuonna 2017 Cattrall sanoi, että Parker olisi voinut ”olla kiltimpi.” Parker puolestaan on väittänyt, ettei ole riidoissa Cattrallin kanssa.

Sarjassa näytellyt Willie Garson puolestaan sanoi samoihin aikoihin, että Cattrall neuvotteli roolista elokuvassa, mutta kieltäytyi, koska ei saanut vaatimuksiaan läpi.

Lähde: The Guardian

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Vastaamalla näet muiden vastaukset.