Näyttelijä Sam Elliott tylyttää Jane Campionia: ”The Power of the Dog on hirveää pa***a. Leffa on täynnä homoseksuaalista vihjailua”

”Tunteisiin”, vai mitä siinä Salatuissa elämissä lauletaankaan?

1.3.2022 20:04

Veteraaninäyttelijä Sam Elliottilla on muutama ärräpään kyllästämä sananen sanottavanaan Jane Campionin Oscar-ehdokaslänkkäristä The Power of the Dogista.

Elliott on itse parhaillaan taas parrasvaloissa Paramount Plus -suoratoistopalvelun Yellowstone-sarjan esiosan 1883:n ansiosta. Elliott oli hiljattain Marc Maronin juontamassa WTF Podcastissa, jossa kuullaan totutusti melko rajua keskustelua.

– Haluatko oikeasti puhua siitä paskasta, Elliott kysyy.

Maron ihmettelee, että eikö Elliott pitänyt siitä.

– No en helvetissä. Ai miksikö? Kuvasimme parhaillaan 1883:a Teksasissa ja näin LA Timesissa koko sivun arvion… tai ei se arvio ollut vaan pieni pätkä, jossa puhuttiin ”amerikkalaisen myytin suolistamisesta”, Elliott tykittää.

– Mitä helvettiä? Mitä helvettiä? Olen tehnyt länkkäreitä ikuisuuden ja he puhuvat amerikkalaisen lännen suolistamisesta? He tekivät lännestä… mitä ne tanssijat olivat aikoinaan New Yorkissa? Heillä oli pelkät rusetit kaulassaan eikä juuri muuta?

– Chippendales, Maron kertoo Elliottille.

– Siltä nämä vi**n cowboyt näyttivät elokuvassa. Ne juoksentelevat leffassa pelkät chapsit yllään, ei paitoja lainkaan. Se helvetin elokuva vihjailee koko ajan homoseksuaalisuudella.

– Uskoisin että siihen koko elokuva perustuu, Maron sanoo.

– Mitä helvettiä tämä uusiseelantilainen nainen – jota pidän muuten upeana ohjaajana, rakastan hänen aiempia töitään – tietää Amerikan lännestä? Ja miksi vitu**a hän on kuvannut sen Uudessa-Seelannissa ja kutsuu sitä Montanaksi, ja väittää, että ”näin siellä elettiin”? Koko myytti perustuu siihen, että siellä oli machomiehiä karjan kanssa.

Kuuntele räjähtävä haastattelupätkä alta.

Lisää luettavaa