Näyttelijätär myönsi nolon tosiseikan – oli niin kännissä ettei muista Oscar-voittoaan

Muistoja täytynee sitten verestää YouTubesta.

12.11.2019 15:33

2019 Oscarit muistetaan siitä, että Green Book vei yllättäen voiton Alfondo Cuarónin ohjaaman Roman nenän edestä. Vuosi tullaan ehkä jatkossa muistamaan myös näyttelijä Olivia Colmanin nolosta paljastuksesta.

Tähti kertoi vastikään The Graham Norton Show -keskusteluohjelmassa ”ettei muista” iltaa, kun hän voitti parhaan naisnäyttelijän palkinnon elokuvasta The Favourite.

– Hieno juttu Oscar-gaalassa on se, että siellä on baari heti (auditorion) takana, joten kaikki ovat siellä, näyttelijä kertoi.

– Paikalla on satoja varaistujia (henkilö joka istuu penkillä, kun se on tyhjänä), joten melkein kaikki ovat baarissa vetämässä kännejä, Colman jatkoi.

Näyttelijä sai aikaiseksi naurunremakkaa puheellaan. Hän sanoi muun muassa tilanteen olevan stressaava ja naurettava. Hän niin ikään lisäsi, ettei luultavasti enää koskaan pääsee Oscar-lavalle.

Palkinnon odotettiin menevän peräti seitsemättä kertaa ehdolla olevalle Glenn Closelle The Wife -elokuvasta. Colman sanoikin Closen olevan hänen idolinsa. Hän ei olisi halunnut voittaa ja julisti Closen olevan mahtava.

Alla Colmanin puhe.

Lähde: Indie Wire

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia