Näyttelijätär Tessa Thompson kertoi hahmollaan olevan eroottisia voimia – työntyy sisään toiseen ihmiseen

Tulevassa leffassa nähdään hiukan erilainen Valkyrie.

19.1.2022 04:30

Hollywood-tähti Tessa Thompson liittyi Marvel-kerhoon elokuvassa Thor: Ragnarok. Thompsonin mielestä tuimassa Valkyriessa on yllättävää eroottista kulmaa.

38-vuotias Thompson kertoi haastattelussa Uuden Asgardin hallitsijan Valkyrien voimista, ja piti tämän taitoa päästä ihmisen kehoon ”melko eroottisena”.

– Hänellä on outoja taitoja, suoraan sanottuna. Hän aistii, kun joku on lähellä kuolemaa, ja vie hänet Valhallaan, joka on käytännössä tuonpuoleinen, näyttelijä kuvaili W Magazinelle.

– Hän voi elvyttää ihmisiä. Mutta kun hän elvyttää ihmisiä, hän päätyy joskus heidän ruumiiseensa. Se on outo asia. Se voi olla melko eroottista. Ja hänellä on yli-inhimilliset voimat, ja hän on pohjimmiltaan jumala, Thompson jatkoi.

Nettiin vuotaneen kuvan perusteella Thor: Love and Thunderissa nähdään hiukan erinäköinen Valkyrie. Sankarilla saattaa olla elokuvassa uusi puku, joka poikkeaa aiemmista esiintymisistä Thor: Ragnarok ja Avengers: Endgamessa. Asu oli mustavalkoinen, ja Valkyriella oli hiuksissaan pitkiä, ohuita palmikoita.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Tähti aiheutti kohua Australiassa viime toukokuussa, kun hänet kuvattiin viihtymässä ohjaaja Taika Waititin ja hänen tyttöystävänsä Rita Oran kanssa parvekkeella. Lue lisää täältä: Kolmen kimpatko siellä? Kuvat Tessa Thompsonista, Taika Waititista ja Rita Orasta hermostuttivat Marvelin – Episodi.fi

Thor: Love and Thunder julkaistaan ​​heinäkuussa. Supersankaroinnissa näyttelevät Thompsonin lisäksi myös Chris Hemsworth, Russell Crowe, Christian Bale, Chris Pratt, Karen Gillan ja Natalie Portman.

Lue myös: Nyt Viaplayssa: Margot Robbie sekosi kuvauksissa täysin – kuvaukset piti lopettaa, raivosi ja löi kollegaa – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa