Netflix-hitti Bridgerton aloitti erikoisen villityksen

Netflix

Kuumille kiville.

Netflixillä jo toista kauttaan odotteleva periodidraama Bridgerton innostaa katsojiaan muutenkin kuin kuuman kiihkeillä rakkauskohtauksillaan. Sarjan kuvaama ajankohta, 1790-luvulta alkanut ja 1800-luvun alkupuolelle jatkunut ns. sijaishallitsijoiden kausi, on sen myötä nostanut tiettyjen tuotteiden menekkiä myös nykyajassa.

Ylellisyystuotteiden myyntiin keskittyneen 1stDibs-sivuston johtoon kuuluva Anthony Barzilay Freund kertoo kaupan suorastaan kiihtyneen sarjan julkaisun myötä. Fanikunta himoitsee hänen mukaansa sijaishallitsijoiden aikakauden tyyliin koristeellisin yksityiskohdin kuorrutettuja kaulakäätyjä, korvakoruja ja sormuksia. Huokeita nämä tuotteet eivät ole, sillä niiden hinnat kohoavat jopa useisiin kymmeniin tuhansiin dollareihin.

Eikä kiinnostus koske pelkästään korutuotteita. Myös Bridgertonissa nähtyjen huonekalujen tyyliä halutaan nyt osaksi oman kodin sisustusta. Toisaalta jopa esim. korkeavyötäröisten ja puhvihihoin varusteltujen vaatekappaleiden kysynnässä on tapahtunut muutos positiiviseen.

 

Lähde: THR