Netflix-pomo kertoi lisätietoja yhteistyösuunnitelmista Marvelin kanssa – saako Tuomari oman sarjan?

Tänä keväänä ilmestyi Netflixin ja Marvelin yhteistyössä tekemä Daredevil-sarja, joka sai erittäin lämpimän vastaanoton. Daredevil oli ensimmäinen Marvelin ja Netflixin yhteistyössä tekemä sarja, yhteensä suunnitelmiin kuuluu viisi sarjaa. Seuraava yhteistyösarja Jessica Jones ilmestyy tämän vuoden loppupuolella. Jonesin jälkeen vielä ilmestyy Luke Cage, Iron Fist ja The Defenders, joka kokoaa sarjojen päähenkilöt yhteen.

31.7.2015 22:00

Netflixin sisältöpäällikkö Ted Sarandos kertoi lisätietoja Marvelin ja Netflixin yhteistyösuunnitelmista: ”Suunnitelmana on, että kuuden kuukauden välein ilmestyy uusi tuotantokausi tai uusi sarja, jossa esiintyy joku The Defenders -porukasta.

Faneissa ihmetystä on herättänyt, että Iron Fist -sarjan suhteen ei ole kuultu mitään uutisia. Muiden sarjojen päähenkilöt on jo roolitettu. Sarandos kommentoi Iron Fistiä seuraavanlaisesti: ”Pian teemme tiedotuksia sarjan suhteen. Tiedottaminen on aina monimutkaista Marvelin kanssa.”

Kesäkuussa selvisi, että Marvelin suosittu Tuomari-hahmo tulee mukaan Daredevil-sarjaan. Hahmon mukaan tuominen herätti kysymyksiä, onko Tuomari saamassa oman Netflix-sarjansa myöhemmin. Sarandos kommentoi mahdollisuutta: ”Se on ehdottomasti mahdollista. Se on Marvel-universumin kauneutta. Kuka tahansa sarjojen hahmoista saattaa esiintyä myös Marvelin elokuvissa.”

Kuva: Daredevil

Lähde: Newsrama

(Episodi/LV)

Lisää luettavaa