Netflix tilasi palveluunsa Terminatorin maailmaan sijoittuvan animesarjan: ”Uskomaton uusi luku”

Projektissa mukana jotakin vanhaa ja jotakin uutta.

27.2.2021 11:31

Variety uutisoi, että Netflix on tilannut uuden Terminator -sarjan. Kyseessä on kuitenkin hieman erilainen lähestymistapa, kuin mihin ollaan totuttu.

Sarja tulee olemaan animesarja. Projekti on vielä varhaisessa vaiheessa, joten siitä ei ole oikeastaan muuta tietoa. Mukana kuitenkin on sama tuotantoyhtiö, joka tuotti kaksi edellistä Terminator -elokuvaa. Se ei ehkä saa faneja hyppimään riemusta.

Animeen painottunut Production I.G on myös yksi sarjan tuottajista. Sen edellisiä animeja on ollut muun muassa Ghost in the Shell, B: The Beginning ja Eden of the East. Netflixin Japanin ja animen toimitusjohtaja John Derderian iloitsee tulevasta Terminator -sarjasta.

”Se on yksi ikonisimmista scifi-tarinoista, joita on koskaan tehty. Siitä on kasvanut ajankohtaisempi maailmaamme ajatellen aikojen saatossa. Uusi animoitu sarja tulee tutkimaan sitä universumia tavalla, jota ei ole aiemmin tehty. Emme malta odottaa, että fanit pääsevät kokemaan tämän uskomattoman uuden luvun koneiden ja ihmisten välisessä eeppisessä taistelussa.”

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia