Netflixin suosittu teininoita Sabrina tekee paluun – hahmo nähdään pian samaan universumiin sijoittuvassa Riverdale-sarjassa

Pikkukaupunki on saamassa annoksen taikuutta uudella kaudellaan.

Netflixin suosittu alkuperäissarja, kauhuteemainen Chilling Adventures of Sabrina, tuli tunteikkaaseen päätökseensä viime vuoden lopussa. Nyt on kuitenkin varmistunut, että sarjan nimikkohahmo Sabrina Spellman (Kiernan Shipka) ei olekaan vielä laittanut noitatamineitaan lopullisesti naulaan, vaan hänet tullaan näkemään Riverdalen pian alkavalla kuudennella tuotantokaudella.

Molemmat kyseessä olevat nuorisosarjat perustuvat Archie Comicsin julkaisemiin tarinoihin ja hahmoihin. Sarjojen välillä on nähty pienempiä crossovereita sekä referenssejä vuosien varrella, mutta Shipkan esiintyminen sisarsarjassaan tulee olemaan näistä ehdottomasti tähän asti merkittävin tapaus. Sabrina on saapumassa avittamaan Riverdalen ensimmäiseltä kaudelta lähtien mukana ollutta Cheryl Blossomia (Madelaine Petsch) vaarallisen loitsun toteuttamisessa kuudennen kauden neljännessä jaksossa.

Riverdalen ja Chilling Adventures of Sabrinan kaikki tähänastiset tuotantokaudet ovat nyt nähtävillä Netflixissä. Riverdalen kuudes tuotantokausi käynnistyy suoratoistopalvelussa todennäköisesti 17. marraskuuta – päivä Yhdysvaltojen ensiesityksen jälkeen.

Molempien sarjojen trailerit katsottavissa alta.

YouTube video
YouTube video

Lähde: Entertainment Weekly

Aiheeseen liittyvät jutut