Netflixin suosituin elokuva vuonna 2021? Tästä hittileffasta et ole välttämättä kuullutkaan!

Netflixin katalogissa riittää suosittuja alkuperäiselokuvia.

Netflixissä ilmestyi vuonna 2021 kymmeniä alkuperäiselokuvia. Suoratoistopalvelu on luvannut julkaista joka viikko vähintään yhden ison alkuperäiselokuvan, ja tätä käytäntöä on myös noudatettu.

Suurimpiin hitteihin kuuluivat toimintaseikkailu Red Notice ja jouluaattona ensi-iltaan tullut tieteiskomedia Don’t Look Up.

Netflixissä on myös monia suosittuja alkuperäiselokuvia, jotka eivät saa välttämättä isoa mediahuomiota. Tällainen on Robert Rodriguezin ohjaama lapsille ja nuorille suunnattu supersankariseikkailu Meistä tulee sankareita (We Can Be Heroes).

Meistä tulee sankareita on jatkoa elokuvalle Haipojan ja laavatytön ihmeelliset seikkailut (The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D), joka ilmestyi vuonna 2005.

Meistä tulee sankareita julkaistiin Netflixissä joulukuussa 2020, ja se on kerännyt suuren suosion kautta maailman. Se on ollut itse asiassa niin suosittu, että Newsweekin artikkelin mukaan se on koko vuoden 2021 katsotuin elokuva Netflixissä koko maailmassa.

Newsweek julkaisi vuodenvaiheessa listan, johon on koottu 25 suosituinta elokuvaa Netflixissä vuonna 2021. Meistä tulee sankareita on listan ykkönen. Toisena on Red Notice. Jouluna ilmestynyt Don’t Look Up ei tosin ole ehtinyt listalle mukaan lainkaan.

Mukana on kaikki Netlflixin valikoimaan viime vuonna kuuluneet elokuvat, ei pelkästään alkuperäistuotannot. Sijalla 15 on esimerkiksi Minions, joka ei ole Netflix-tuotanto.

Lista on epävirallinen, mutta sen on koonnut luotettavana pidetty FlixPatrol-sivusto. Siinä on käytetty lähteenä Netflixin omia Top 10 -listoja eri markkina-alueilla. Katso lista alta.

Netflixin suosituimmat elokuvat koko maailmassa vuonna 2021 FlixPatrolin mukaan:

25. Thunder Force
24. To All the Boys: Always and Forever
23. The Kissing Booth 3
22. The Forgotten Battle
21. My Little Pony: A New Generation
20. Major Grom: Plague Doctor
19. Blood Red Sky
18. The Unforgivable
17. Sweet Girl
16. He’s All That
15. Minions
14. Vivo
13. Kate
12. Love and Monsters
11. Outside the Wire
10. Love Hard
9. Yes Day
8. The Guilty
7. Fatherhood
6. The Mitchells vs. The Machines
5. Army of Thieves
4. Wish Dragon
3. Army of the Dead
2. Red Notice
1. We Can Be Heroes

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut