Netflixistä poistuvassa gangsterielokuvassa ei ollut helppoa – kohtaukset Robert de Niron kanssa melkein liikaa

IMDb-arvosana on 7,8.

Netflixistä on poistumassa elokuva Lahjomattomat (1987). Historiallisessa rikosdraamassa Eliot Ness yrittää saada legendaarisen Al Caponen nalkkiin kaikin mahdollisin keinoin – vaikka joutuisi venyttämään omia sääntöjään.

Kevin Costner on nykyään jo arvostettu näyttelijä, mutta kun hän teki Lahjomattomat-elokuvaa, hän oli vielä nouseva, aloitteleva tähdenalku.

Costnerilla on edelleen hyvässä muistissa elokuvan kohtaukset Robert De Niron kanssa, sillä ne eivät olleet helppoja.

– Minulla oli vaikeuksia joidenkin kohtausten kanssa (De Niron kanssa), koska hahmoni oli niin ”luotisuora”. Robertilla taas oli vapauksia tulkintaan. Yritin selvitä muodollisella kielenkäytölläni jotakuta vastaan, joka käytti katukieltä ja vielä improvisoi jonkin verran. Joten minulla oli hankalaa selvitä joistain noista kohtauksista. Sean (Connery) puhui minulle asiasta jonkin verran, Costner kertoi.

Brian De Palman gangsterielokuvassa De Niro esittää itse Al Caponea. Kevin Costner puolestaan esitti poliisi Eliot Nessiä.

Elokuva poistuu suoratoistopalvelusta 28.2.2021. Alla yksi kohtaus elokuvasta.

Lue myös: Sean Connery riisui uhkailijan aseista ja pakotti maahan – 10 mielenkiintoista faktaa Hollywood-näyttelijöistä | Episodi.fi

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut