Sean Connerylle puuhattiin haulikkomiehen roolia James Bond -elokuva Skyfalliin

Jäi lopulta toteutumatta.

Sam Mendes ohjasi vuoden 2012 James Bond -elokuvan Skyfall, jonka pääosassa nähtiin jo pitkään 007:n hommia painanut Daniel Craig. Elokuvassa oltaisiin saatettu nähdä Craigin lisäksi toinenkin Bond-näyttelijä Sean Connery.

Mendesillä oli mielessään rooli Connerylle, sillä ohjaaja olisi halunnut hänet näyttelemään haulikolla varustettua maatilallista Kincaidia. Kyseinen hahmo nähdään elokuvassa, kun Bond ja M linnoittautuvat Javier Bardemin esittämää Raoul Silvaa vastaan.

Connery ei ole ollut Hollywood-elokuvassa sitten vuoden 2003 Herramiesliigan jälkeen, vaikka hänellä varmasti olisi siihen ollut mahdollisuus. Mendes ja muut elokuvan taustavoimat päättivätkin jättää Conneryn asian tiimoilta rauhaan, sillä hän olisi todennäköisesti kieltäytynyt.

Tekijöillä oli huolenaiheena myös se, että Conneryn läsnäolo olisi saattanut olla häiritsevää yleisölle, koska hän on aiemmin esittänyt Bondia. Ehkä asian olisi kuitenkin voinut selittää niin, että Connery on eläköitynyt, entinen 007. Rooliin palkattiin lopulta Albert Finney.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut