Sean Connery riisui uhkailijan aseista ja pakotti maahan – 10 mielenkiintoista faktaa Hollywood-näyttelijöistä

Joulupöytiin saattaisi löytyä tästä listasta rupateltavaa.

Tiesitkö, montako kertaa Sean Bean on kuollut elokuvissa? Nettimeemit eivät todellakaan liioittele! Alla hauskoja faktoja elokuvatähtien elämästä.

1. Nicolas Cagelle maksettiin huima summa elokuvasta, jota hän ei edes tehnyt. Tähden pankkitili lihoi 20 miljoonan dollarin verran sopimusteknisistä yksityiskohdista johtuen, vaikka hän ei näytellyt Teräsmiehen roolia. Kyllä vain – hänen piti näytellä maailman vahvinta kalsarijannua Tim Burtonin ohjauksessa. Maailma ei ikävä kyllä päässyt koskaan näkemään tätä taideteosta.

 

2. Sean Connery joutui uhkaavaan tilanteeseen elokuvan kuvauksissa. Hän näytteli kohtausta Lana Turnerin kanssa, kun näyttelijättären poikaystävä ilmaantui paikalle pistoolin kanssa ja uhkasi Connerya! Tähti ei jäänyt seisomaan tumput suorana, vaan toimi tilanteessa agentti James Bondin ottein – 188 senttimetriä pitkä Connery väänsi rauhanhäiritsijän kättä, jolloin pistoolimies tiputti aseen lattialle. Tämän jälkeen Connery vielä kaatoi hänet maahan.

 

3. Taru sormusten herrasta: Sormuksen ritarit -elokuvassakin nähty Sean Bean on tunnettu paitsi loistavista näyttelijänlahjoistaan niin myös nettimeemeistä, joissa kuvaillaan tähden jatkuvaa kuolemista elokuvissa. Ne eivät ole liioiteltuja, sillä Bean on kuollut elokuvissa ja tv-sarjoissa peräti 25 kertaa. Niin – ja mitenhän hänelle kävikään Sormuksen ritareissakin

 

4. Bill Murraylla ei ole agenttia. Jos miehen kanssa haluaa tehdä leffan, hänelle voi jättää viestin vastaajaan – ja jos hän pitää projektista, hän ottaa yhteyttä. Joulukinkkua sulatellessa siis kannattanee miettiä hyvää ideaa käsikirjoitukselle ja ottaa yhteyttä Murrayhin. Hänen numeroaan ei kyllä välttämättä ihan helposti saa käsiinsä.

 

5. Ronald Reagan ei saanut roolia presidenttinä, vaikka hänestä tuli myöhemmin oikea Yhdysvaltain presidentti. Hän ei kelvannut rooliin, koska hän ei näyttänyt tuottajien mielestä presidentilliseltä.

 

6. Christopher Walken on ahkera! Vuosi 2010 oli ensimmäinen vuosi, kun hän ei näytellyt elokuvassa. 36 vuotta meni leffoissa putkeen ennen sitä.

 

7. Matthew McConaughey tuoksahtaa! Näyttelijä nimittäin väittää, ettei ole käyttänyt deodoranttia 20 vuoteen. Asia kävi ilmi Fool’s Gold -elokuvan kuvauksissa. Kate Hudson rukoili tähteä käyttämään deodoranttia, sillä hän oli kuvauksissa paljon ilman paitaa.

 

8. Kaikki tietävät, että Johnny Depp on rommiinmenevä piraatti Jack Sparrow. Mutta sitä eivät taida kaikki tietää, että Disney halusi rooliin komedialegenda Jim Carreyn. Hän ei kuitenkaan voinut aikataulusyistä ottaa roolia vastaan. Deppin otettua roolin hoidettavakseen, Disney oli kauhuissaan Deppin tulkinnasta ja elokuvan tekijät arvelivat hänen pilaavaan koko leffan eksentrisellä tulkinnallaan. Lopulta kävi kuitenkin niin, että Deppin näkemys teki hahmosta ikimuistettavan.

 

9. Jennifer Lawrence kävi koe-esiintymässä Twilight-elokuviin. Hän kuitenkin hävisi roolin Kristen Stewartille. Myöhemmin Lawrence sanoi olevansa häviöstään iloinen.

 

10. Ja viimeiseksi vielä fakta Nicolas Cagesta. Kulttimainetta nauttivalle näyttelijälle tarjottiin roolia Matrix-elokuvasta. Kyseessä oli vielä päähahmo Neo, jota esitti lopulta Keanu Reeves. Cage ei halunnut roolia, koska leffa kuvattiin Australiassa. Omituista kyllä, hän myös arveli, ettei ole tarpeeksi kypsä näyttelijänä rooliin. Myös Will Smith jätti roolin väliin.

Hyvää joulua kaikille!

Lähde: Scoop Whoop

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut