Hollywood-tähti Ryan Reynoldsin läheinen ystävä petti luottamuksen – katso myös muut erikoiset faktat kuten tähden lentopelko ja klaustrofobia

Kärsii lentopelosta teini-iän kokemuksen vuoksi.

11.10.2020 22:33

Ryan Reynolds on nykyään Hollywoodin tunnetuimpia näyttelijöitä, joka tunnetaan ehkä parhaiten räävittömän Deadpool-supersankarin roolista. Miehen elämän varrelta riittää triviaa kerrottavaksi. Alla muutamia faktoja.

1. Reynoldsilla on lentopelko, joka juontaa juurensa teini-iän laskuvarjohypyssä sattuneeseen ongelmaan. Hänen päävarjonsa ei avautunut ja hän melkein menetti tajuntansa ilmassa. Hän kuitenkin selvisi ilman vakavavia fyysisiä vammoja, mutta henkiset jäljet jäivät. Vuoden 2011 Green Lantern -elokuva auttoi häntä pääsemään pitkälti yli pelosta.

Reynoldsilla on myös klaustrofobia eli ahtaan paikan kammo. Tämä juontaa juurensa Buried (2010) -elokuvaan, jossa hänen piti olla lukittuna ruumisarkkuun tuntien ajan joka päivä. Autojen pelkoa Reynoldsilla ei tiettävästi ole, vaikka hän joutui sellaisen töytäisemäksi 19-vuotiaana.

2. Yhdysvaltalaisissa opinahjoissa on usein myös näyttelijän opintoja. Ryan Reynolds yllättäen reputti oman kurssinsa. Tämä ei kuitenkaan estänyt häntä saavuttamasta näyttelijän uraa. Hän lähtikin 19-vuotiaana yliopistosta Los Angelesiin – kertomatta perheelleen – tavoittelemaan unelmaansa näyttelijänä.

3. Joutui pettymään 25 vuotta tuntemansa ystävän lojaaliuteen. Hän yritti myydä Reynoldsin ja Blake Livelyn vauvan kuvia medialle. Reynolds joutui katkaisemaan välit tähän entiseen ystävään.

4. Reynolds yritti saada Deadpool (2016) -leffan tehdyksi 11 vuoden ajan ja lopulta onnistui siinä. Alun perin hän innostui projektista, kun eräs tuottaja lähetti hänelle Deadpool-sarjakuvia. Tuottaja oli nähnyt Reynoldsin roolisuorituksen Blade: Trinityssä (2004), ja arveli Deadpoolin roolin sopivan Reynoldsille täydellisesti. Reynolds rakastuikin sarjakuvien kautta hahmoon. Erikoisena sattumana mainittakoon, että ensimmäisessä näyttelijän lukemassa sarjakuvassa Deadpool kuvailee ulkonäköään Ryan Reynoldsin ja Shar-Pein välimuodoksi. Alla kuva.

5. On nykyään suosittu sosiaalisen median hahmo. Hän kuitenkin liittyi sinne alun perin vain markkinoidakseen Deadpoolia.

6. On ollut ennen Livelya kihloissa Alanis Morrissetten kanssa ja naimisissa Scarlett Johanssonin kanssa. Livelyn hän tapasi Green Lantern -elokuvan kuvauksissa sekä kaksoistreffeillä, mutta he eivät olleet tapaamisessa toistensa deittikumppanit. Morrissette kirjoitti parin erosta kappaleen Torch.

7. Olisi saattanut olla Buffy – vampyyrintappaja sarjan Xander Harris. Hän kuitenkin kieltäytyi roolista.

8. Reynolds on vitsiniekka myös valkokankaiden ulkopuolella. Hän muun muassa varasti aprillipilana auton.

Deadpool 3 -elokuva ja Deadpool-hahmo on tällä hetkellä epävarmassa tilanteessa. Disney osti 20th Century Foxin, jolloin hahmon oikeudet siirtyivät Marvel Studiosin käytettäväksi. Vielä ei kuitenkaan ole tietoa, miten Marvel aikoo käyttää hahmoa elokuvissaan – tai liitetäänkö hahmo MCU-universumiin. Disneyn toimitusjohtaja Bob Iger on luvannut, että väkivaltaiset ja räävittömät Deadpool-leffat ovat mahdollisia jatkossakin.

Lähde: Parents Dome, BuzzFeed, Insider, The Things

Lisää luettavaa