George Clooney kertoi huimasta lahjastaan ystävilleen – ”rikas paskiainen” hotellissa ei ollut uskoa kuulemaansa

Mikäs sen mukavampaa kuin jakaa onneaan sitä ansaitseville ystävilleen – jos on jotain mistä jakaa. Näin vaikuttaa ajattelevan tuttu Hollywood-tähtikin.

George Clooney on epäilemättä tienannut sen verran uransa aikana, ettei rahasta ole puutetta. Hän ei vaikuta olevan maalliseen mammonaansa turhan paljon kiintynytkään, sillä hän on muistanut omaisuutensa turvin myös ystäviään. Cinema Blend kertoi nyt Clooneyn haastattelusta vuodelta 2013.

Tuolloin Clooney oli tehnyt Gravityn, josta hän tienasi aimo summan rahaa. Hän olikin pakannut miljoonia dollareita laukkuihin ja nakannut ne kulahtaneeseen pakettiautoonsa, tuonut laukut kotiinsa ja kutsunut ystävänsä kylään seuraavaksi päiväksi.

– Minä pidin karttaa käsissäni ja näytin kaikki ne paikat, joissa olin päässyt käymään ja näkemään heidän ansiostaan. Ja sanoin sitten: ”Miten sellaisen voi maksaa takaisin?” Ja sanoin: ”Noh, mitenkäs olisi miljoona dollaria?”

Ystävillä saattoi olla riemussa pitelemistä Clooneyn ojentaessa heille miljoona dollaria sisältävät laukut. Tarinaa ei ollut uskoa todeksi Clooneyn lasvegasilaisessa hotellissa tapaamansa ”rikas paskiainen”.

– Muistan jutelleeni yhden todella rikkaan paskiaisen kanssa, johon törmäsin hotellissa Vegasissa – ainakin paljon rikkaamman kuin minä. Tarina käteisestä (lahjoitetuista rahoista) tuli puheenaiheeksi ja hän ihmetteli: ”Miksi tekisit niin?” Minä tuumin: ”Miksi en tekisi niin, senkin törppö.”

Nykyään Clooney on vielä rikkaampi, sillä hän myi tequilaa valmistavan yrityksensä Casamigoksen noin miljardilla dollarilla. Ihan kaikkea hän ei saanut itse, sillä hänellä oli kaksi yhtiökumppania.

Clooney on pitänyt taukoa näyttelemisestä, mutta hänet nähdään joulukuussa ilmestyvässä Netflix-elokuvassa The Midnight Sky, jonka hän myös ohjaa.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut