Netissä leviää todella villi John Wick -teoria – onko tässä mitään järkeä?

Mind = blown!

Keanu Reevesin esittämä John Wick on epäinhimillisen tehokas tappaja. Kukaan ei tunnu edes osuvan miekkoseen. Miten ihmeessä hahmo voi olla edelleenkin hengissä John Wick 4:ää varten?

Eräs villi faniteoria pyrkii selittämään kaiken tämän melko selkeällä tavalla. Teorian mukaan John Wick -elokuvat tapahtuvat videopelissä. Wick elää matriisissa.

Mutta miettikääpä tätä: John Wick joutuu tappamaan jättimäisen lauman melko kasvottomia NPC-hahmoja (non-player character) vain kohdatakseen välipomoja ja lopussa odottaa itse pääpomo.

Wick loukkaantuu usein, mutta niistä ei tunnu jäävään mitään oikeaa vammaa. Aina kun Wick vierailee Continental-hotellissa, hän parantaa itseään, eikä tappele ketään vastaan. Hän saa myös sieltä uutta aseistusta. Onko hotelli jonkinlainen tallennuspiste?

Wick käyttää myös kolikoita ostaakseen palveluksia. Zeldat ja Mariot tulevat mieleen.

Toiminta on aina räjähtävää, mutta kun on dialogin aika, se on pelkkää dialogia eli ikään kuin välianimaatioita aina ennen pelin seuraavaa tasoa.

Jos teoriaa viedään vielä syvemmälle, niin John Wickit voisivat olla pelejä The Matrix -maailmassa, jossa Keanu Reeves on elokuvien sankari Neo. Myös Laurence Fishburne on kummassakin elokuvamaailmassa.

Hulluutta!

YouTube video

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut