Nicolas Cage kertoi kuvottavasta hetkestä vampyyrileffassaan – ”Olen traumatisoitunut”

Nicholas Hoult joutui vastaavaan tilanteeseen.

19.4.2023 06:00

Oscar-voittaja, Hollywood-tähti Nicolas Cage joutui kokemaan kamalia vuoden 1998 kulttikomediassa Vampyyrin suudelma. Tapaus kyllä kuulostaakin kuvottavalta kokemukselta.

Cage näyttelee elokuvassa kustantajaa nimeltään Peter Loew, joka epäilee olevansa muuttumassa vampyyriksi. Leffassa nähdään kohtaus, jossa Cagen hahmo poimii kadulta torakan, jonka hän syö kokonaisena aamiaiseksi. Ohjaaja Robert Biermanin jekkuna hän joutui syömään vielä toisenkin torakan.

Cage olisi päässyt vähemmälläkin, sillä alun perin tarkoituksena oli syödä kokonainen, raaka kananmuna. Cage vaati namupalan kuitenkin olevan torakka.

– Näin sen bisnespäätöksenä, sillä kun ihmiset näkevät torakan menevän suuhuni… he todella reagoivat, Cage sanoi elokuvan DVD-kommenttiraidalla.

Vastikään tehdyssä Yahoo! Entertainmentin haastattelussa Cage puhui jälleen asiasta.

– Joka kerta kun ajattelen sitä… olen joskus traumatisoituneena siitä, enkä halua tehdä enää koskaan mitään vastaavaa, Cage tuumi.

Cage ja torakka elokuvassa Vampyyrin suudelma (1998).

Liekö Cage sitten kuitenkaan niin kovin traumatisoitunut, sillä hän joi tuoreen kauhukomedian Renfield-kuvauksissa oikeaa verta. Renfield on parhaillaan elokuvateattereissa, ja siinä nähdään myös Nicholas Hoult.

Erikoisena sattumana, Hoult syö Renfieldissä torakoita, jotka tosin olivat makeisia. Hän söi myös oikeita sirkkoja.

Sirkat olivat kuitenkin ilmeisesti niin hyvin valmistettuja, että Hoult piti niistä. Voit katsoa Renfieldin trailerin alta.

Lue myös: Hollywood-kaunotar Kate Hudson täytti 44 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: NME, Yahoo

Lisää luettavaa