Nicolas Cage on hullu mies! Älyttömimmät faktat näyttelijästä Top 5

Nicolas Cage usein esittää elokuvissa erikoisia tyyppejä. Näyttelijä on myös julkisuuteen tulleiden tietojen perusteella oikeassakin elämässä todella omalaatuinen kaveri. Alla on viisi älyttömintä faktaa Nicolas Cagesta.

1. Cage osti itselleen todella kalliin dinosauruksen kallon

Cage käyttää rahojaan melko holtittomasti ostaakseen erikoisia asioita. Hän osti 276 000 dollarin arvoisen dinosauruksen kallon itselleen huutokaupasta. Pitäähän miehellä dinosauruksen kallo olla! Kallon hän joutui palauttamaan myöhemmin, koska se oli varastettu Mongoliasta.

2. Cage hankki mustekalan avustamaan näyttelemisessä

Lisää älyttömiä ostoksia. Cage osti itselleen mustekalan auttamaan häntä näyttelemisessä. Miten octopussy avustaa näyttelemisessä ei ole tiedossa.

3. Cage söi hallusinogeenisiä sieniä kissansa kanssa

Cage huomasi, että hänen kissansa varasti hänen hallusinogeenisiä sieniään. Kissa rupesi trippailemaan, joten Cage päätti syödä myös sieniä kissansa seuraksi. Laatuaikaa lemmikin kanssa!

4. Cagella on pyramidin muotoinen hauta New Orleansissa

Cage on valmistautunut kuolemaansa jo nyt. Hautapaikakseen hän osti itselleen noin kolmen metrin korkuisen pyramidin muotoisen haudan New Orleansista. Elämää suurempi mies ansaitsee mahtipontisen haudan.

5. Hän syö eläimiä sen perusteella, miten ne harrastavat seksiä

Cagella on melko outo dieetti. Hän syö vain sellaisia eläimiä, jotka harrastavat seksiä Cagen mielestä ”arvokkaalla” tavalla.

Kuva: Vampyyrin suudelma

Lähteet: Mandatory, Flavorwire, IFC

(Episodi/LV)

Aiheeseen liittyvät jutut