Nicole Kidman oli avoimena alastonkohtauksistaan Eyes Wide Shutissa

Näin elokuvia pitäisikin tehdä.

Tom Cruise ja Nicole Kidman tekivät avioliittonsa aikana kolme yhteistä elokuvaa: Days of Thunder, Kaukainen maa ja Eyes Wide Shut.

Stanley Kubrickin ohjaama Eyes Wide Shut aiheuttaa edelleenkin keskustelua, koska se on melko vaikeaselkoinen elokuva okkultistisen elementteineen kaikkineen.

Kidman tekee elokuvassa ikonisia alastonkohtauksia. NY Times kyseli, oliko näyttelijättärellä turvallinen olo alastonkohtauksia tehdessään.

– Kubrick oli kuvannut alastonkohtaukset etukäteen ja hän näytti ne minulle. Tunsin olevani täysin turvassa nähtyäni ne. En kieltäytynyt sen jälkeen yhdestäkään kohtauksesta. Halusin varmistaa, etten seisoskelisi siellä alasti naurunalaisena. Olin turvassa, joten pystyin samalla keskittymään hahmojemme väliseen vaikeaan avioliittoon. En kuitenkaan halua olla aidon tarinankerronnan esteenä. Halusin vain, että he kysyvät minulta, että kaikki on kunnossa, Kidman kertoo.

Kidman halusi myös varmistaa, että luvattu kohtaus ei ole täysin erilainen lopullisessa versiossa. Hän ei halua tulla hyväksikäytetyksi.

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyvät jutut