Tom Cruise kieltää Nicole Kidmanin osallistumisen heidän yhteisen poikansa häihin: ”Hänen tahtonsa on laki”

Skientologia taustalla.

Daily Telegraph uutisoi sisäpiirin tiedosta, jonka mukaan Tom Cruise on kieltänyt entisen vaimonsa Nicole Kidmanin osallistumisen heidän yhteisen poikansa häihin.

Vuonna 1990 Kidman ja Cruise menivät naimisiin ja adoptoivat myöhemmin Connor ja Isabella Cruisen. Nyt Connor on menossa naimisiin italialaisen tyttöystävänsä kanssa skientologisessa seremoniassa. Lähteen mukaan Kidmanin osallistuminen oli täysin Tom Cruisen varassa: ”Tom on tämän takana ja hänen tahtonsa on laki. Tom teki päätöksen ja Connor totteli.”

The Sunin lähteen mukaan Connor ”palvoo maata isänsä jalkojen alla”. Kun Kidman ja Cruise erosivat vuonna 2001, Cruise sai lasten huoltajuuden. Siihen aikaan raportoitiin molempien lapsien olevan uskollisia skientologeja ja tahtovansa jäädä isänsä luokse. ”Ensinäkin Tom ei edes harkitsisi Nicolen kutsumista häihin, koska kirkko pitää häntä ”tukahduttavana henkilönä” – ja toiseksi, Tom ei halua häntä sinne.”

Kidmania ei kutsuttu myöskään Isabellan häihin vuonna 2015. Aiemmin hänen on kerrottu toteavan, että skientologia pilasi hänen ja Cruisen avioliiton.

Kuva elokuvasta Eyes Wide Shut

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut