The Mummy -ohjaaja avoimena lippukassaflopistaan: ”Elokuva ei ole sitä, mitä halusin sen olevan”

The Mummy oli kyllä jättimäinen pettymys.

9.1.2019 20:37

2017 oli vuosi, jolloin Universal käynnisti Dark Universen eli elokuvauniversumin, jossa nähtäisiin kaikki Universal Studiosin klassiset hirviöt ja hahmot muumiosta susimieheen ja Frankensteinin hirviöön.

Kovan luokan näyttelijöitäkin oli palkattu mukaan: Tom Cruise, Russell Crowe, Javier Bardem, Johnny Depp, Sofia Boutella ja vaikka keitä.

Cruisen tähdittämä The Mummy oli kuitenkin hurja floppi. Se tienasi vain noin 400 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Etenkin USA:ssa se otettiin todella nihkeästi vastaan.

Tulevien elokuvien kohtalosta ei tiedetä vielä mitään, mutta The Mummyn ohjannut ja Dark Universen ideoinut Alex Kurtzman kuulostaa huojentuneelta ja jopa anteeksipyytelevältä THR:n haastattelussa.

The Mummy ei ole sitä, mitä halusin sen olevan. En ole enää missään tekemisissä projektin kanssa. En tiedä mitä siellä tapahtuu. Se mikä tuntui elokuvaa tehdessä kivuliaalta, muuttui lopulta kuitenkin siunaukseksi. Tajusin, että minun pitää seurata vaistojani. Jos en voi tehdä niin, en tule menestymään.

Kurtzman sanoi myös jotain sellaista, joka paljastaa The Mummyn floppaamiselle.

– Alkuperäiselokuvat ovat kauniita, koska hirviöt niissä ovat niin rikkinäisiä, ja me kaikki näemme itsemme niissä. Toivon todella, että he tekevät tällaisia elokuvia jatkossa, haluaisin nähdä ne.

Seuraavan elokuvan piti olla Bill Condonin ohjaama Bride of Frankenstein, mutta sen tuotanto on ilmeisesti täysin jäissä.

Lähde: Bloody Disgusting

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia