Universalin heikosti alkanut hirviöelokuvauniversumi saakin jatkoa

Ehkä seuraava yritys on parempi kuin alkukesän The Mummy

Nykypäivänä elokuvauniversumeita yritetään luoda vähän kaikesta. On supersankariuniversumeita kuten tähän mennessä kuusitoistaosainen Marvel Cinematic Universe ja neliosainen DC Extended Universe, minkä lisäksi scifin puolella on Tähtien sota numeroitujen episodiensa ja lisäosien kuten Rogue One: A Star Wars Storyn kanssa. Myös Universal -yhtiö on yrittänyt onneaan ja herätellyt henkiin legendaarisia hirviöhahmojaan, kuten Draculaa, Frankensteinin hirviötä ja Mustan laguunin hirviötä.

Yhtiön Dark Universe ei kuitenkaan lähtenyt vahvasti liikkeelle, sillä sen ensimmäinen elokuva, Tom Cruisen tähdittämä The Mummy oli kriitikoiden ja muun kansan lyttäämä tehostesekoilu. Dark Universen jatkaminen onkin varmasti ollut isona pohdiskelun aiheena Universalilla, mutta sarjaa on ilmoitettu jatkettavan suunnitelmien mukaisesti ja seuraavana on tiedossa Bill Condonin ohjaama Bride of Frankenstein eli Frankensteinin morsian.

Elokuvaan on roolitettu jo Javier Bardem Frankensteinin hirviöksi, mutta itse nimikkohahmon esittäjästä ei ole vielä tietoa. Rooliin on huhuttu Angelina Jolieta, mutta ohjaaja Condon on sanonut, ettei se ole vielä varmaa.

Bride of Frankensteinin kuvaukset alkavat ensi vuoden alussa ja elokuvan on määrä saada ensi-iltansa vuonna 2019.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut