Tom Cruisen uutuus floppasi Yhdysvalloissa – miten käy uuden elokuvasarjan?

Wonder Woman päihitti The Mummyn.

12.6.2017 09:06

Tom Cruisen kauhufantasia The Mummy tuli viikonloppuna ensi-iltaan ympäri maailmaa. Kotimarkkinoilla Yhdysvalloissa elokuvan lipputulot olivat pettymys. The Mummy tuotti avausviikonloppunaan vain 32,2 miljoonaa dollaria. Se teki huonomman avauksen kuin yksikään Brendan Fraserin Muumio-elokuvista.

Universal-studio on kaavaillut Mummysta aloitusta uudelle hirviöelokuvien sarjalle. Bride of Frankenstein on tulossa vuonna 2019, ja suunnitteilla on useita muita Universalin klassisiin hirviöihin perustuvia tuotantoja, mutta Dark Universe -nimen saaneen elokuvasarjan lähtölaukaus ei lupaa hyvää.

Yhdysvaltain ulkopuolella The Mummy on pärjännyt paremmin keräten eri markkina-alueilta yhteensä noin 140 miljoonaa dollaria, joten kokonaistuotto on tällä hetkellä hieman yli 170 miljoonaa.

Viikonloppujen katsotuin elokuva Yhdysvalloissa oli toista viikkoa pyörivä Wonder Woman, joka tuotti viikonloppuna 57,2 miljoonaa dollaria ja kasvatti kokonaistuottonsa Yhdysvalloissa 205 miljoonaan dollariin. Muualta maailmasta on tullut 230 miljoonaa dollaria, joten Wonder Woman on jo nyt iso hitti 435 miljoonan dollarin tuotollaan.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia