Hollywood-tähti Tom Cruisen elämä muuttui paremmaksi – tiesitkö hänen lapsuutensa kauheuksista?

Elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista, mutta toivoa on aina.

Cruise oli ennen uraansa väitetysti vihainen nuori. Asian paljasti hänen entinen managerinsa Eileen Berlin, joka otti tulevan tähden asiakkaakseen jo 18-vuotiaana.

– Hänellä oli mielialanvaihteluja ja hän saattoi suuttua hetkessä. Se oli kuin jotain olisi kytenyt hänen sisällään. Sitten se kiehui yli ja räjähti, Berlin kuvaili aikoinaan haastattelussa.

Cruisen viha kumpusi Berlinin mukaan näyttelijän vaikeasta lapsuudesta. Isä hakkasi häntä ja sitten hylkäsi hänet. Nykyinen tähti kärsi myös lukihäiriöstä. Lisäksi Cruisen ikätoverit kiusasivat häntä.

Näyttelijällä oli väitetysti myös alkoholiongelma jo teininä. Yhtenä erikoisena yksityiskohtana hän puolestaan pyrki papiksi jo 15-vuotiaana.

– Äiti pyysi häntä muuttamaan pois. Uskoisin, koska hänellä oli teininä alkoholiongelma, Berlin paljasti.

Cruise myös solmi uusia suhteita tiuhaan tahtiin.

– Joka kerta kun näin hänet, hän oli tytön kanssa – mutta en nähnyt häntä koskaan kahta kertaa saman tytön kanssa. Se oli melkein kuin hänen olisi pitänyt todistaa, että häntä haluttiin. Tai ehkä hän halusi tuntea itsensä rakastetuksi, Berlin jatkoi.

Ongelmistaan huolimatta Cruisella oli agentin mukaan myös hurmaava puolensa. Hän kuvaili näyttelijää kunnioittavaksi nuoreksi, jolla oli käytöstapoja.

Cruise kantoi noihin aikoihin mukanaan kitaraa ja merimiessäkkiä. Asunnon hän sai Berliniltä kolmeksi kuukaudeksi solmittuaan sopimuksen tämän kanssa.

– Kun tapasin hänet. Hän oli jo päättänyt olla tähti. Hän halusi, että häntä kohdellaan kuin tähteä ja hän käyttäytyi kuin tähti. Hän käveli talossani pienissä stringeissään. Minulla oli peiliseinä ja hän seisoi sen edessä ihaillen itseään ja lihaksiaan, agentti kertoi.

Berlinin mukaan Cruise alkoi kanavoida raivoaan rooleihinsa. Ehkä tämä auttoi häntä pääsemään yli ongelmistaan.

Näyttelijän viimeisin elokuva Mission Impossible – Fallout oli suuri menestys. Seuraavaksi häneltä on tulossa Top Gunin kauan odotettu jatko-osa Top Gun: Maverick.

Lähde: Gulf News

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut