Night Visionsin loppuunmyyty kauhusuosikki tulee normaalilevitykseen

Helsingissä 19.–23. huhtikuuta pyörivän Night Visionsin avajaispäivänä ohjelmistossa olleen The Belko Experimentin näytös myytiin loppuun hyvissä ajoin ennen festareiden alkua. Elokuvan missanneille on kuitenkin luvassa hyviä uutisia.

20.4.2017 15:43

The Belko Experiment kertoo Kolumbiassa työskentelevästä yhdysvaltalaisfirmasta. Sen toimistorakennukseensa lukitut työntekijät joutuvat yllättäen taistelemaan toisiaan vastaan verisessä selviytymiskauhuilussa, jota on kuvailtu yhdysvaltalaisen Konttorirotat-komedian ja japanilaisen Battle Royal -lätistelyn sekoitukseksi.

Elokuvan on kirjoittanut viimeistään Guardians of the Galaxy -elokuvien tunnetuksi tekemä James Gunn, ja sen on ohjannut karuja kauhukertomuksia kuten Wolf Creek ja sen jatko-osa tehnyt Greg McLean. Ei siis ihme, että Pohjoismaiden suurimman kauhuun, roskaan ja muuhun genretoimintaan erikoistuneen Night Visions -festivaalin näytös myi nopeasti loppuun.

Rannalle jääneille kerrottakoon, että The Belko Experiment tulee normaalilevitykseen perjantaina 21. huhtikuuta. Tätä kirjoitettaessa ei ole selvillä kuinka laajaan jakeluun se on tulossa, mutta oletettavissa olisi, että ainakin isompien elokuvapaikkakuntien genrefanit pääsisivät siitä nauttimaan.

Katso väkivaltaisuutensa vuoksi Suomessa suhteellisen harvinaisen K18-ikärajan saaneen elokuvan traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia