Nyt Amazon Primessa: Loistava draama vuodelta 2019 – näyttelijätär koki leffan terapeuttisena

IMDb-arvosana on 7,8.

Amazon Primessa on nyt katsottavana vuoden 2019 elokuva Pikku naisia.

Uusin elokuvaversio perustuu edellisen tapaan Louisa May Alcottin klassikkoromaaniin sekä kirjoituksiin. Leffassa Jo March pohtii elämäänsä ja kertoo tarinan Marchin sisaruksista, joista jokainen haluaa elää omanlaisensa elämän.

Episodin neljän tähden arvostelussa tuumittiin seuraavasti:

Saoirse Ronan, eräs aikamme taitavimpia naisnäyttelijöitä loistaa jälleen Jo Marchin roolissa. Jo on monitasoinen hahmo, joka ei missään nimessä ole täydellinen, mutta juuri siinä piilee Ronanin roolityön ja Gerwigin käsikirjoituksen mestarillisuus. Florence Pugh tuo Amyn rooliin paljon tarvittua vakavuutta ja syvyyttä. Pugh esittää Amya sekä lapsena että aikuisena, ja vaikka se tuntuu ajoittain temppuilulta Pugh kantaa itseään eri tavalla aikuisen Amyn roolissa. Se on vaikuttava ja viihdyttävä roolisuoritus, joka ei varmasti jää huomiotta alkuvuoden palkintogaaloissa.”

Näyttelijöinä myös muun muassa Emma Watson, Eliza ScanlenLaura DernTimothée ChalametTracy Letts, Bob Odenkirk, Meryl Streep sekä James Norton.

Florence Pugh oli tehnyt ahdistavan roolin juuri ennen Pikku naisia -kuvauksia Midsommar – loputon yö -elokuvassa. Hän kokikin Pikku naisia -kokemuksen terapeuttiseksi.

Alla traileri.

YouTube video

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut