Nyt C Moressa: Suomalaista hääkomediaa vuodelta 2022 – ”Ainekset tuntuvat vanhentuneilta”

IMDb-arvosana on 6,7.

25.2.2023 13:03

C Moressa on nyt elokuva Huonot naiset (2022).

Seurakuntatalon emäntä Johanna tekee kaikkensa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Varaa virheisiin ei ole. Viimeinen, mitä Johanna kaipaa, on bussilastillinen kuokkavieraita kolkuttelemassa seurakuntatalon ovelle tärkeiden hääjuhlien aattona.

Ohikulkumatkalla olevalta venäläisseurueelta on kuitenkin hajonnut auto ja pian Johanna löytää itsensä majoittamasta seuruetta seurakuntatalolle. Johannan veljen tehtävänä on korjata auto, että vieraat saadaan äkkiä tien päälle ja alta pois. Veljen yrittäjähenkinen kaveri puolestaan näkee tilanteessa hienoja mahdollisuuksia ja päättää toimia. Kello käy, auto ei käynnisty, häät alkavat ja katastrofin ainekset ovat käsissä.

Episodi antoi elokuvalle arvostelussa kaksi tähteä:

Huonoja naisia ei pelasta se, että elokuva naurattaa parissa kohtaa. Se tuntuu olevan niin ohjekirjan mukaisesti tehty, ettei elokuvassa ole henkeä. Klemolan ja parin muun näyttelijän roolityöt toimivat, mutta muuten sen ainekset tuntuvat vanhentuneilta.”

Ohjaajana Niklas Lindgren. Näyttelijöinä Leea Klemola, Emma Kilpimaa, Mikko Penttilä, Jussi Vatanen, Anna Ackerman, Rea Mauranen, Tiina Pirhonen, Sinikka Mokkila, Eeva Semerdjiev, Anna-Leena Sipilä sekä Kari Ketonen. Alla traileri.

Lue myös: Hollywood-kaunotar Jennifer Love Hewitt täytti 44 – tältä hän näyttää nykyään – Episodi.fi

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia