Nyt Disney Plussalla: Suomalaisillekin kovin läheinen The Mighty Ducks tekee uuden tulemisen tv-sarjana

Alkuperäissarja nyt katsottavissa.

Emilio Estevez palaa Gordon Bombayn rooliin uudessa The Mighty Ducks -sarjassa, joka on saanut alaotsikon Game Changers. Disney Plussan alkuperäissarja on tullut tänään katsottavaksi.

Minnesotassa pelaava Mighty Ducks on kehittynyt ärhäköistä altavastaajista erittäin kilpailukykyiseksi ja menestyneeksi nuorten jääkiekkojoukkueeksi.

Kun 12-vuotias Evan Morrow (Brady Noon) erotetaan armottomalla tavalla joukkueesta, hän päättää äitinsä Alexin (Lauren Graham) kanssa kasata oman joukkueensa haastaakseen nuorten urheilukulttuuria, joka on muuttunut häikäilemättömäksi.

Gordon Bombayn avulla he onnistuvat löytämään uudelleen pelaamisen ilon ja rakkauden peliin. Katsottavissa 26. maaliskuuta alkaen.

Alkuperäinen The Mighty Ducks -elokuva ilmestyi vuonna 1992, ja Disney perusti vuotta myöhemmin samannnimisen jääkiekkojoukkueen, jossa Teemu Selänne pelasi pitkään.

Elokuva tunnetaan Suomessa myös nimellä Mestarit, ja sille tehtiin kaksi jatko-osaa vuosina 1994 ja 1996. Lisäksi aiheesta on tehty vuosina 1996–1997 animaatiosarja.

The Mighty Ducks: Game Changers -sarjan traileri alla.

YouTube video