Nyt Disney Plussassa: Koko perheen musikaaliseikkailu Encanto katsottavissa ilman lisämaksua

Oikein mukaansatempaava tapaus!

24.12.2021 12:00

Disneyn uusin kokopitkä elokuva Encanto sai ensi-iltansa elokuvateattereissa 26. marraskuuta. Nyt latinohenkinen musikaaliseikkailu on katsottavissa myös Disney Plus -suoratoistopalvelussa ilman erillisiä lisämaksuja.

Encantossa pääsemme tutustumaan ihmeelliseen Madrigalin perheeseen, joka asustaa lumotussa talossa Kolumbian suojaisassa vuoristossa. Jokainen Madrigalin perheen jäsen saa lapsena maagisen voiman, jolla auttaa ympäröivää kyläyhteisöään – jokainen paitsi Mirabel (Stephanie Beatriz). Hänen täytyy siis löytää oma paikkansa sekä perheensä että kylänsä keskuudessa ja pelastaa samalla koko taikuuden tulevaisuus.

Supersuositun Hamilton-musikaalin luoja Lin-Manuel Miranda vastaa elokuvan alkuperäiskappaleista ja ne ovatkin toinen toistaan tarttuvampia ja rytmikkäämpiä tuotoksia. Taattua Disney-laatua siis. Elokuvan ovat ohjanneet Jared Bush, Byron Howard sekä Charise Castro Smith.

Encantosta on julkaistu lisäksi nyt myös sen alkuperäismusiikkia käsittelevä uusi featurette-dokumentti. Tässä pätkässä pää-ääninäyttelijätär Beatriz ja säveltäjä Miranda keskutelevat siitä, kuinka elokuvan alkuperäismusiikki oikein syntyikään ja millaisista eteläamerikkalaisista aspekteista se on ottanut inspiraatiota.

Encanto katsottavissa Disney Plussassa tänään 24. joulukuuta. Alla vauhdikas traileri ja featurette-dokumentti.

Lisää luettavaa