Nyt Elisa Viihde Viaplayssä: Jussi-gaalassa pöydän putsannut huippuleffa – huumori on paikoittain rankkaa ja tapahtumat melko rajuja

Neljän tähden elokuva.

Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan on lisätty katsottavaksi Aurora (2019).

Miia Tervon ohjaama ja kirjoittama draama kertoo kauneushoitolassa työskentelevästä Aurorasta, joka juhlii yöt railakkaasti. Hän tapaa nakkikioskilla iranilaisen Darianin, joka yllättäen pyytää Auroraa pelastamaan henkensä. Darianin on löydettävä suomalainen vaimo saadakseen itselleen ja tyttärelleen turvapaikan Suomesta.

Pääosissa nähdään Mimosa Willamo, Amir Escandari, Ria Kataja, Chike Ohanwe, Hannu-Pekka Björkman, Oona Airola, Pamela Tola ja Miitta Sorvali.

Aurora putsasi pöydän Jussi-gaalassa ja voitti seitsemän palkintoa: paras elokuva, ohjaus, käsikirjoitus, naispääosa, naissivuosa, miessivuosa ja pukusuunnittelu.

Episodin arviossa elokuva sai neljä tähteä.

”Leffan huumori on paikoittain rankkaa ja tapahtumat ovat osittain myös melko rajuja. Auroraa voikin luonnehtia jopa kevyen inhorealistiseksi. Se on myös yllättävän hauska. Tervo onnistuu käsikirjoituksessaan välttämään puskafarssien syvimmät ansakuopat”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät jutut