Nyt HBO Maxissa: Vuoden 2018 rikoskomedian tekijät pelkäsivät kuvauspaikalla oikeaa ryöstöä

IMDb-arvosana on 6,3.

10.11.2021 13:27

HBO Maxissa on nyt elokuva Ocean’s 8 (2018).

Debbie on viettänyt viisi vuotta vankilassa kumppanin petettyä hänet. Tämän ajan hän on suunnitellut elämänsä suurinta keikkaa – ja kostoa. Debbien suunnitelmissa on ryöstää New Yorkin isoimmassa julkkistapahtumassa, Metropolitan-museon gaalassa, maailmankuulun näyttelijättären Daphne Klugerin kaulalta 150 miljoonan dollarin arvoisen Cartierin timanttikaulanauhan.

Debbie kokoaa tiimiinsä alan parhaat ammattilaiset; ystävänsä Lou Millerin, kultaseppä Amitan, katukonna Constancen, trokari Tammyn, hakkeri Ysipallon sekä muotisuunnittelija Rosen. Suunnitelma on timanttinen, mutta toteutuksen tulee olla täydellistä, mikäli tiimi aikoo päästä sisään ja selviytyä ulos kivien kera.

Ohjaajana toimii Gary Ross. Näyttelijöinä Bullockin ja Hathawayn lisäksi Cate Blanchett, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Rihanna, Helena Bonham Carter, Awkwafina, James Corden sekä Richard Armitage.

Tuottajilla oli elokuvan kuvausten aikana pelko siitä, että kuvauksiin tehtäisiin oikea ryöstö. Tämä johtui arvotavarasta, joka sijaitsi kuvauspaikalla. Elokuvassa nähtävät timantit ovat näet aitoja. Cartierilla oli kuvauspaikalla koju, josta tähtikaartille jaettiin miljoonien arvoisia koruja. Tekijät halusivatkin pitää erittäin matalaa profiilia timanteista. Alla traileri.

Lähde: Page Six

Lisää luettavaa