Nyt HBO Maxissa: Emmy-voittaja Zendaya nähdään jälleen Euphorian päätähtenä – realistisen rankan nuorisodraaman kakkoskausi käynnistyy vihdoin

Puolentoista vuoden pitkä odotus on päättynyt.

10.1.2022 10:00

Palkittu ja suosittu Euphoria sai ensimmäisen tuotantokautensa kesäkuussa 2019 ja kaksi tunnin mittaista erikoisjaksoa joulukuussa 2020 sekä tammikuussa 2021. Varsinaista toista tuotantokautta on siis odotettu jo hyvän aikaa. Nyt se on kuitenkin täällä; ensimmäinen jakso kakkoskautta on katsottavissa HBO Maxissa 10. tammikuuta.

Loput seitsemän jaksoa julkaistaan suoratoistopalvelussa viikoittain. Sarja seuraa amerikkalaisten nuorten lukioelämää, jota värittävät huumeet, seksi, romanssit sekä kysymykset itsensä löytämisestä.

Zendayan lisäksi sarjan avainrooleissa nähdään mm. Hunter Schafer, Jacob Elordi ja Eric Dane. Se perustuu samannimiseen israelilaiseen nuorisodraamaan vuosilta 2012–13 ja sen kehittelystä sekä käsikirjoituksesta vastaa Sam Levinson. Kehuja ja kiitosta sille on satanut niin upeasta visuaalisuudesta ja näyttelijäsuorituksista kuin musiikista sekä rankkojen aiheiden käsittelystäkin.

Euphoria nyt HBO Maxilla. Alla sarjan traileri.

Lisää luettavaa