Nyt ilmaiskatselussa: Ilkikurisessa komediassa viettelevä Paholainen tekee sinkkumiehen elämästä silkkaa kaaosta

IMDb-arvosana on 6,1.

9.6.2024 17:00

Sosiaalisesti kömpelö Elliot (Brendan Fraser) on ollut jo neljän vuoden ajan ihastunut työtoveriinsa Alisoniin (Frances O’Connor). Hän ei saa kuitenkaan minkäänlaista vastakaikua, ja tietää, että näin tulee aina olemaan. Elliotin vaipuessa epätoivoon näkee itse Paholainen (Elizabeth Hurley) mahdollisuutensa. Punaisiin pukeutunut viettelijätär antaa Elliotille seitsemän toivomusta saadakseen unelmiensa tytön. Ehtona tosin on hänen sielunsa.

Houkuttelujen jälkeen Elliot suostuu kauppaan. Mutta kuten arvata saattaa, Paholainen toteuttaa toivomukset omalla tavallaan, lisäten niihin kaikenlaista.

Pyörryksissä (Bedazzled, 2000) on Harold Ramisin (1944–2014) ohjaama ilkikurinen komedia. Se perustuu vuoden 1967 elokuvaan Ystäväni paholainen. Siinä missä alkuperäinen elokuva oli satiirinen ja surrealistinen komedia, joka keskittyi enemmän brittiläiseen yhteiskuntaan ja sen tapoihin, Pyörryksissä on juonivetoisempi ja keskittyy Elliotin kehityskaareen. Toki tässä uudemmassa versiossa on sketsimäisyys säilynyt.

Nyt voit katsoa Pyörryksissä ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on valittavissa suomenkielinen tekstitys ääniraitavaihtoehtojen ollessa 5.1 ja 2.0.

Leffan pariin pääset tästä. Elokuvan ikäraja on K-12 ja pituutta sille kertyi Episodin katselussa 110 minuuttia. Huomioithan kuitenkin, että mainoksien määrä voi vaihdella katselukohtaisesti.

Elokuva kuuluu tällä hetkellä myös Disney Plussan tarjontaan.

Voit nyt katsoa myös Peter Cookin, Dudley Mooren, Eleanor Bronin ja Raquel Welchin tähdittämän Ystäväni paholainen (Bedazzled, 1967; IMDb 6,8) -elokuvan ilmaiseksi Plexistä. Kyseistä suoratoistoa ei ole tekstitetty suomeksi.

Katso Ystäväni paholainen täältä. Elokuvan ikärajan on K-7 ja pituutta sille kertyi Episodin katselussa 120 minuuttia. Mainoksien määrä voi toki vaihdella katselukohtaisesti.

Kumpi näyttelijäpari vei voiton: Brendan Fraser ja Elizabeth Hurley vai Dudley Moore ja Raquel Welch?

Brendan Fraser ja Elizabeth Hurley


Dudley Moore ja Raquel Welsh

Alla elokuvien trailerit.


Lisää luettavaa