Nyt jo kolmas nainen syyttää Sinkkuelämää-tähti Chris Nothia raiskauksesta

Uusi kauhea tarina.

19.12.2021 15:33

Uutisoimme muutama päivä sitten siitä, kuinka kaksi naista syyttää Sinkkuelämää-tähti Chris Nothia vuosina 2004 ja 2015 tapahtuneista raiskauksista.

Tämän jälkeen uutisoimme kuinka Nothin agentuuritoimisto A3 Artists Agency antoi potkut miehelle.

Nyt jo kolmas nainen on tullut julkisuuteen oman raiskaustarinansa kanssa. Tapahtuma-aikaan vuonna 2010 18-vuotias nainen työskenteli manhattanilaisravintolan muusikkona ja emäntänä.

Avaksi nimetty nainen kertoo kuinka Noth tuli usein ravintolaan humalassa. Nainen väittää, että eräänä tällaisena iltana Noth kosketteli häntä sopimattomasti ja pakotti hänet painautumaan erektiotaan vasten.

Vuoronsa päätteeksi Ava meni johtajan luokse hakemaan palkkansa. Kun hän sai palkkansa, valot sammuivat ja Noth hiipi hänen taakseen.

Ava kieltäytyi seksistä useasti, mutta naisen mukaan Noth tunki sormensa hänen sisään. Noth tunsi hänen tamponinsa ja Ava toivoi, että tilanne jäisi siihen.

Noth jatkoi kuitenkin kähmimistä, ja kysyi, onko nainen jo kuukautistensa loppukierrossa.

Lopulta Ava pääsi tilanteesta, kun hän sanoi ”ei täällä” ja sai Nothin huijattua lopettamaan kähmimisensä lupautumalla seksiin myöhemmin.

Noth tekstasi kotiin päästyään naiselle, jotta voisi lähettää auton hänen luokseen, mutta Ava ei koskaan vastannut siihen.

Nothin tiedottaja on kertonut, ettei Nothilla ole tietoa kuka tämä nainen on, eikä tällaista ole tapahtunut.

Lähde: Daily Beast

Lisää luettavaa