Nyt Netflixissä: Jennifer Lopez haluttiin piilottaa leffasta Gigli-katastrofin vuoksi – elokuvasta tuli kuitenkin ihan mukiinmenevä

IMDb-arvosana on 6,2.

22.1.2024 04:15

Netflixin tarjonnassa on nyt Tyttö tuollainen (Jersey Girl, 2004). Elokuvan käyttäjäpistemäärä Metacriticissä on 7,4, mutta kriitikoilta elokuva ei saanut kovinkaan hyvää vastaanottoa.

Musiikkikustantaja Ollie Trinke on uransa huipulla. Hänellä on urheiluauto, ullakkoasunto Manhattanilla, kaunis vaimo ja perheenlisäystä tulossa. Yhtäkkiä kaikki on mennyttä, jäljelle jäävät vain pikkuinen tyttö ja ymmällään oleva yksinhuoltajaisä.

Ollie palaa lapsuudenkotiinsa New Jerseyhin, missä hänen lämminsydäminen mutta hieman viinaanmenevä eikä järin esikuvallinen isänsä on valmis jakamaan neuvojaan.

Ohjaajana Kevin Smith. Näyttelijöinä Ben Affleck, Raquel Castro, Liv Tyler, George Carlin, Jason Biggs, Will Smith sekä Jennifer Lopez.

Elokuvantekijöillä tuli eteensä pulma Lopezin kanssa. Hänet haluttiin poistaa elokuvan markkinointimateriaaleista, koska hänen aiempi elokuvansa Gigli oli valtava floppi. Lisäksi elokuvan julkaisupäivämäärää siirrettiin, ja Lopezin osuutta elokuvassa yritettiin vähätellä. Lopez näytteli Giglissä yhdessä Affleckin kanssa. Alla traileri.

Lue myös: OnlyFansiin siirtynyt Drea De Matteo täytti 52 – tältä Sopranos-kaunotar näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa