Nyt Netflixissä: Kampaaja ja prinssi yhteen sopii – Aladdin-tähti kliseisen romantiikkahömpän pääosassa

Tämän viikon uutuusleffoja.

Netflixiin lisätään joka viikko monentyylistä katsottavaa. Yksi tämän kerran uutuuksista on romanttinen komedia The Royal Treatment, joka lisättiin suoratoistopalvelun katselukirjastoon torstaina 20. tammikuuta.

Disneyn liveaction Aladdinina tunnettuuteen noussut Mena Massoud esittää elokuvassa prinssi Thomasia, joka valmistautuu kuninkaallisiin häihinsä. Sattuman kautta juhlallisuuksien kampauksista päätyy vastaamaan nuori manhattanilainen kampaajatar Izzy (Laura Marano). Ei aikaakaan, kun räväkkä Izzy saa kiinnitettyä nuoren prinssin huomion – mutta kuinka oikein käykään häiden?

Elokuva kierrättää vanhaa tuttua kaavaa, jossa kuninkaallisen ja tavallisen kansalaisen välille luodaan sutinaa. Mutta toisin kuin Aladdinissa, Massoud pääsee tällä kertaa kokeilemaan aristokraatin roolia katurottana seikkailun sijaan. Sen tuottajina ovat häärineet Marano yhdessä siskonsa ja äitinsä kanssa. Se myös brändää itsensä osaksi Netflixin laajempaa rom-com universumia.

Rick Jacobsonin ohjaamasta tarinasta jää päällimmäisenä käteen sen kliseisyys. Sen juoni on mitä tavanomaisin eikä yllätä katsojaansa oikein missään vaihessa. Stereotyyppiset hahmot pysyvät hyvin pinnallisina koko elokuvan läpi. Suorasukaisen ja elämästä nauttivan Izzyn sekä vaihtelua kaipaavan prinssi Thomasin lisäksi mukaan mahtuu myös esimerkiksi brittiaksentilla varustettu hovimestari, ärsyttävän äänekkäät parhaat ystävät, suojeleva äiti ja tiukkapipoinen ranskatar.

The Royal Treatment on siis genrensä tavanomaistakin tavanomaisempi edustaja. Uutuuselokuvan arvosana on IMDb:ssä 5,4 ja se löytyy tällä hetkellä Netflix-elokuvien Top10-listan kärkisijalta.

Alla elokuvan traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut